Getty Images/David Rogers

Vladimir Vesić

09.01.2020 / 14.00

Parni valjak se vratio starim navikama – pobeđivanju

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Slanje komentara nije uspelo.

Dragan

Partizan nije osvojio Kup 1978 vec Dinamo Pancevo! Kada se klub ponovo formirao 1974 ragbi scena u bivsoj drzavi je bila izuzetno jaka. Ne samo Nada, tu su takodje vladali Celik, Zagreb I Dinamo a jak je bio I Koloys Ljubljana. Normalno je da igraci bez ikakvog iskustva koji su poceli ligu 1975 nisu imali ama bas nikakve sanse protiv ovih ekipa. Partizan je godinama igrao u grupi B a pored Dinama nije imao nikakve sanse da se plasira u grupu A. Finale Kupa 1978 do koga je Partizan stigao je u stvari bila vise zasluga igraca bivseg Brodarca (Galaksa) koji se raspao 1977 I kolektivno presao u Partizan te godine.

Odgovori 1 0

Back In Black

U svim sportovima smo najtrofejniji.Eto sem fudbala,tu nam garagani malo beze,al najvise zahvakjujuci sudijama.I tu smo trebali po broju titula da ih prestignemo.

Odgovori 11 5

Determinator NS

Malo guglanja nije na odmet, pa će ti se reći da li je ta tvrdnja da ste u svim sportovima najtrofejniji tačna ili još jedna crno-bela uobrazilja, kao i to za titule u fudbalu i sudije. Donekle se slažem da razlika u titulama u fudbalu ne bi bila tolika da nije bilo sudija. Bila bi veća, pogotovo od devedesetih na ovamo.

2 8

* Sva polja su obavezna

Rosi: Možda bih pobedio, nikad nećemo saznati

Rosi: Možda bih pobedio, nikad nećemo saznati

Rosi: Možda bih pobedio, nikad nećemo saznati

Valentino Rosi je imao idealnu priliku da konačno dođe do pobede u MotoGP kategoriji. Ipak sredinom trke za Veliku nagradu Katalonije je pao jureći za Fabiom Kvartararom.

Amerikanci u igri za Zvezdinog Garsiju

Amerikanci u igri za Zvezdinog Garsiju

Amerikanci u igri za Zvezdinog Garsiju

Zna se ko bi mogao da ide iz Crvene zvezde, ili ko bi trebalo da ostvari transfer iz Ljutice Bogdana, isti je to par cipela, da bi se koliko, toliko skinula rđa iz klupske kase srpskog šampiona, ušao svež novac i obezbedili uslovi za takmičenje na raznim frontovima.
Loading...