Getty Images Sport, Alberto E. Rodriguez

Vladimir Vesić

25.03.2017 / 20.20

Šerife, kao da je juče bilo

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Slanje komentara nije uspelo.

Ilija

Vladimire, hvala Vam za ovaj tekst. Mening je moj omiljeni igrac i covek zbog koga sam zavoleo ovaj sport.

Odgovori 4 0

Kobi

Odličan tekst, svaka čast!

Odgovori 6 1

Nfl

Svaka čast za text majstore

Odgovori 7 1

miksa

Ja na ovoj slici vidim samo jednu legendu a to je Tom Brady.

Odgovori 3 14

Ivan

Patetika na kvadrat. Pogledajte samo broj poraza u plejofu, broj one and done poraza u plejofu, nikada nije bio igrac za velika dela. Odlicno je igrao u regularnom delu sezone ali kad dodje plejof onda ga nigde nema. Najpre su ga unistavale Patriote, a onda Sijetl stavio tacku na i. Da se podsetimo, prvi SB je osvojio protiv Reksa Grosmana!! Stvarno tezak zadatak. Drugi mu je poklonila odbrana, a pre svega Von Miler. A ta prica i poredjenje sa Brejdijem je smesna. Brejdi ima vise pobeda od njega ako uzmemo u obzir sve parametre.

Odgovori 7 13

Ser Alex

Reći za nekoga ko je kao startni kvoterbek osvojio dva SB da nije čovek za velika dela, blago rečeno je neozbiljno. Zatim, šta to znači prvi SB je osvojio protiv Reksa Grosmana? Nije samo on igrao u Čikagu, u kom je odbrana bila jači deo tima. Ako Čikago poistovećuješ sa Grosmanom, onda moraš i Denver sa Meningom, a oba viđenja su nerealna, što se uostalom i naglašava u tekstu. Zatim reći da je on bio dobar samo u regularnom delu deluje kao da to nije ništa. Pa da bi se igrao plejof mora i u tom delu da se ostvari bar 12 pobeda, od 16 utakmica. Jel to malo? To su takođe važne utakmice, a mnoge je Mening i rešavao. Uostalom rekorder je po tom segmentu, stoga baš i ne može da se kaže da je luzer, iako je autor spomenuo da je i te kako imao poraze. Na kraju, nigde u tekstu nisam video da je bilo poređenja sa Brejdijem. Naglašeno je rivalstvo, koje je fakat postojalo, a nigde nije autor spomenuo da je Mening veći igrač. Šta više u ranijim tekstovima je podrobno obrazložio ko je najveći, samo treba pratiti malo. Ali je i neoboriva činjenica da u plejof duelima Mening ima 3:2 protiv Brejdija.

4 0

* Sva polja su obavezna

De Jong: Valverde i Setijen? Pa, ne razlikuju se mnogo

De Jong: Valverde i Setijen? Pa, ne razlikuju se mnogo

De Jong: Valverde i Setijen? Pa, ne razlikuju se mnogo

Promena trenera u redovima španskog šampiona Barselone još je sveža, a o novom šefu struke Katalonaca Kikeu Setijenu govorio je i mladi vezista Frenki de Jong.

Neftehimik ubedljiv, slavio i Metalurg

Autor

Neftehimik ubedljiv, slavio i Metalurg

Neftehimik ubedljiv, slavio i Metalurg

Dva meča bila su u petak na programu u Kontinentalnoj hokejaškoj ligi. Pobede su upisali Neftehimik i Metalurg.
Loading...