Julian Finney, Getty Images

Saša Ozmo

05.07.2018 / 19.52

Šta bi Novak studirao, Bušar i šlic, gospodin Čilić

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Slanje komentara nije uspelo.

Фрфљави

Истина, а кад смо већ код правила правописа, најосновније правило је да, када си са неким пет Си, онда се то почетно слово пише великим. За почетак :)

Odgovori 4 3

Vjerovatno

Ako je Jeca pročitala ovaj intervju i njegovu izjavu da bi studirao i prirodne nauke,jer voli prirodu ,vjerovatn mu je setvirala porciju "jezika " u stilu "Majke ti ,kakve si ovo gluposti izvaljivao?"

Odgovori 5 11

Фрфљави

Које је ово глупост од коментара... Баш не видим смисао истог. Јел си желео да испаднеш фаца овде или? Када се будеш био оженио, почела брада да ти расте и иоле схватиш шта је живот, схватићеш колико ти је глуп и плитак коментар

6 5

nolo

Prirodne nauke su fizka, hemija, matematika, astronomija, biologija a ne priroda Novace. Mozda ekologija ali dobro nisi ti stigao do studija. Sa razlogom. Zato drzi se reketa i jezika.

Odgovori 8 23

???

Sine, pogledaj se prvo u ogledalo, pa komentariši druge. I uzmi malo pravopis u ruke. Mogao bi malo da izadješ i na sunce, pomoćiće ti da budeš srećniji, a ne da pišeš komentare u 3:16 ujutro.

13 6

Фрфљави

Рече човек чији је никнејм Ноло!!! То много говорити о људима попут тебе. Ал баш много. Џангризавост, цепидлачење, сарказам на највишем могућем ниову, тражење пукотина на јајету имизблачење из контекста је твоја специјалност, јел да? Е видиш, ал ајде да те исправим и покажем колико си испао у најмању руку не фер. Прво, све ово што си написао о природним наукама, у којој области оне спадају? Да ли је процес стварања тих наука ималаутицај синтетика или је сама природа имала утицај стварања тих поменутих наука? Зашто се зову природне? Јер потичу од природе односно екологије, читавог система те наше натуре. И мастајале су саме по себи, човек им није био потребан у стварању креирању њихових огранака, самог постојања већ су се природно наметнуле. Док су друштвене науке чисто дело човека како би комфор самог човечанства био утемељен и проширен. А то што себе декларишеш да си факултетски образован је твоја немоћ. Да појасним још једном, цинизам, љубомора, зависност, сарказам, угњетавање других, подизање себе и слично јемтвоје природно становниште. Дакле твој карактер.Имто можеш да окарактеришеш као природну науку. А оно НОЛО је оно што си сам себи дао како би ово наше друштво имало увид у све оно горе поменуто и нама олакшало да кроз само једну реч кажемо много карактера, а не да их понављамо појединачно. Дакле, то можеш да декларишеш као друштвену науку, јер си ти творац ток никнејма а не природа. Разумеш сада :)

9 5

Istina

за ??? Kada već komentarišete pravopis drugih ,potrudite se onda da napišete pravilno. Lični nastavci za buduće vreme (ću,ćeš,će...) se kod glagola koji se u infinitivu završavaju na ći,a u u vašem slučaju glagol pomoći, pišu odvojeno, dakle pomoći će, a kod glagola koji se završavaju na ti se pišu spojeno. Npr. kod glagola staviti, staviće ili može i odvojeno, ali tada ti nastavci idu pre glagola, dakle oni će staviti.

6 4

Wounded Knee

Busar jeste iz francuskog dela kanade, govori francuski, ali maternji joj je engleski, dakle. Judzini je pravilno

Odgovori 15 2

Komsija

Sale pitaj tenisere za njihove prognoze utakmica na Svetskom Prvenstvu...

Odgovori 20 5

Hacker

Druga dva pitanja su bila : Za koji tvoj mec bi rekao da je bio najupecatljiviji za tenisku povijest? Finale s Nadalom 2012, AO Kada bi mogao da vratis jednog igraca na ATP tour koga bi vratio? Nekog poput Ivanisevica, McEnroe

Odgovori 12 8

Marko

Kao da nikad palacinku nisi video...strasno

Odgovori 8 36

???

Meni se po komentaru čini da ti nešto drugo nikad nisi video. Kao uostalom i mnogi stručnjaci koji ovde prosipaju pamet.

14 3

Duxdragon

Novak bi studirao menadzeriju ili ti menazerstvo,ali pitanje je sta bi Federero da nije naseg Nola😉

Odgovori 3 22

босанска фора

Јел то опет неки Босфор?

15 1

mira

Bravo za Cicipasa!Dooada mi se kako igra i nadam se da ce ostvariti svoj potencijal. Odlicna ideja Sasa za pitnha Novaku😀. Jedva cekam da ih cujem,kao i odgovore,naravno.

Odgovori 24 2

tenis

Moram reci da mi je zao sto je izgubio Cilic-i zbog njega i zbog toga sto ce Federer opet ostati bez pravog protivnika do finala. Steta. Novakova povreda valjda nije opasna i nadam se da ce se za dva dana oporaviti. Sasa-odlican blog,kao i obicno.

Odgovori 54 5

BB8

Odlican tekst.

Odgovori 46 3

Милан

Проницљиво и занимљиво написано, браво Саша!Ваљда ђе све бити у реду са Новаком, држимо фиге!

Odgovori 45 2

Aragorn

Eženi Bušar valjda a ne Judžini... ona je uz francuskog dela Kanade.

Odgovori 19 7

Евгенија

ваљда

10 2

* Sva polja su obavezna

Hoće li biti zvanične predaje pehara u Premijer ligi?

Hoće li biti zvanične predaje pehara u Premijer ligi?

Hoće li biti zvanične predaje pehara u Premijer ligi?

Izvršni direktor Premijer lige Ričard Masters istakao je da organizatori rade sve kako bi se održala svečana dodala pehara šampionu.

Setijen: Pet izmena neće biti od pomoći Barsi

Setijen: Pet izmena neće biti od pomoći Barsi

Setijen: Pet izmena neće biti od pomoći Barsi

Trener Barselone Kike Setijen smatra da njegovom timu neće korititi uvođenje privremenog pravila pet izmena, naprotiv.
Loading...