Al Bello/Getty Images

Saša Ozmo

14.09.2018 / 09:51

SK: Upoznajte najmlađu članicu Top 100

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Slanje komentara nije uspelo.

Ceca Jovanovic

Srećno curice, nadaš se duelima sa Olgom... i ja se nadam, i očekujem da Olga izadje kao pobednik što češće... videćemo 👍❤

Odgovori 2 0

Predrag

Znaš li ti Ozmo od kada nisi ništa o Novaku napisao,.....

Odgovori 8 5

Bosh

Jos jedan istocnoevropski talenat, 3 godine igre, onda uzme neke parice i zbogom karijero

Odgovori 7 19

Cira

Ova dobra ljudski!samo sam pregledao slike

Odgovori 17 6

Ted Bundy

Prelepa je....mama je govori cudo moje umeste cedo....

Odgovori 9 12

millun

Mene i dalje fascinira podatak da je Monika Seles sa 19g. imala 4 grend slema a vec sa 20g. imala pobede na sva cetri GS i to pored takve konkurencije koja danas u zenskom tenisu ne postoji.

Odgovori 45 9

Gane

Monika nije nikad uzela Vimbldon

7 17

posmatrač

@millun - Monika je u tim godinama pravilnim koracima napredovala ka Vimbldonu, ali ga nikada nije osvojila. Čini mi se da je najdalje stigla do polufinala u sezoni pre onog divljačkog napada. Šteta, da je tada na turnirima obezbeđenje bilo bolje, danas ne bi toliko pričali o dostignućima Štefi Graf i Martine Hingis, pošto je realno to trebalo da bude vreme Monike Seleš. Kako je igrala (do napada), sve bolje i bolje, i kakav je ona fokus u toku meča imala, uzela bi 30 GS sigurno. A Serena bi mogla da izigrava primadonu u nekom drugom univerzumu. Novak se sa pravom smatra mentalno najjačim igračem, ali mi se čini da je Monika bila još 30% jača u tom segmentu. Ko se seća, Monika je bila nemilosrdna na terenu (imala je taj “ubilački instinkt”), i gotovo nikad nije dozvoljavala protivnici šansu za povratak (to rade i Federer i Nadal, kad god su u mogućnosti), dok Nole često ume da skine nogu sa gasa, obično sredinom drugog seta (nakon što dobije prvi). Monika je sve loptice udarala u penjanju, i sve ih je odmah slala u ćoškove, ili na samu liniju. Mislim da je ona unela revoluciju u ženski tenis. Čini mi se da je i Serena više puta istakla kako joj je ona bila uzor.

21 1

Uroš

Tipičan primer srpskog mentaliteta! Čovek napiše suvu činjenicu da Monika nikad nije osvojila Vimbldon i dobije gomilu minusa, neverovatno!

4 0

* Sva polja su obavezna

Olimpijska šampionka sportom prevazišla crne misli

Olimpijska šampionka sportom prevazišla crne misli

Olimpijska šampionka sportom prevazišla crne misli

Višestruka svetska i olimpijska šampionka u velodromskom biciklizmu Viktorija Pendlton je u intervjuu za BBC priznala da je razmišljala o samoubistvu i da je bila na korak od odluke da sebi oduzme život.

Leri Ficdžerald i 16. sezonu u Kardinalsima

Leri Ficdžerald i 16. sezonu u Kardinalsima

Leri Ficdžerald i 16. sezonu u Kardinalsima

Vajd risiver Arizona Kardinalsa Leri Ficdžerald odigraće i 16. sezonu u NFL, pošto je odlučio da produži ugovor sa timom na još godinu dana.
Loading...