Getty Images

Tenis

08.11.2018 / 17.01

Federer: Šalju me u penziju još od 2009.

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Slanje komentara nije uspelo.

Realno

Kon, ne shvatas sta sam napisao. Pozdrav

Odgovori 3 3

Kon

Naravno da shvatam, šalim se malo, ovde često krv bi pala, da može. Navijamo za razičite tenisere ali ne moramo biti neprijatelji. Ovo mi je jedan od nikova, menjam zbog lopova, srešćemo se opet negde sa drugim nikom. Pozz

6 2

Ljubitelj sporta

Čovek vodi računa o sebii svom zdravlju pa samim tim kad je tako. Igraće odnosno bit u vrhu sve dok god bude mogao tj imao motiv i želju za takmacom. On ima to je vrlo jasno !

Odgovori 9 3

...

Ja u ovoj vesti ne vidim ničije ime sem Federera a opet u komentarima prepucavanja. Vi klinci nikada nećete odrasti...

Odgovori 7 3

Kapo

ti si od juče na sajtu pa ti je sve ovo novo? Batali to uopštavanje jer ne znaš ko je iza kog nika a pogotovu koliko ima godina.

3 5

Crna Gora MMA

@... - Tako je. Kapo... na spavanje crvu

1 4

Realno

Kon, komponovao je Tenisku sonatu

Odgovori 7 6

Kon

Lično volim Betovenovu Patetičnu sonatu, ali ako je Federer komponovao kupiću ili skinuti sa neta samo napiši gde?

3 4

xyz

Evo ispiranja mozga za danas: koji su Federeru omiljeni turniri i od kada ga teraju u penziju. Prava teniska vest su zapravo rezultati iz Milana, ali toga nema. Nije o Federeru.

Odgovori 23 10

list

a zamisli bio je i tekst o tome koji je novakov omiljeni poen!

10 17

Čudo

xyz, Šta ti je tu čudno? Tako je stalno. Noćas slede glasovi i tako.....

14 5

ALEXIS 7 FAN

ispran ti je mozak odavno ako te ne zanima obidji

5 3

Predo

Čovek voli tenis, popularnost, novac, a dobro mu ide, prošle godine bio prvi, donedavno drugi, sad treći. Masa ljudi na svetu igra tenis iz hobija, iz zadovoljstva, da ju ogromne pare, putuju na veteranske turnire, a mnogi su bivši aktivni igrači. Zašto ne bi igrao dok može, ako želi.

Odgovori 18 1

Dok

Predo, niko mu ne brani, nije on problem, problem su ovi što kao navijaju za njega a ustvari traže razlog da napadnu Novaka, zato što mrze.

11 10

ALEXIS 7 FAN

Dzaba im ne daj se legendo

Odgovori 24 14

San

Ne bi on ali požutela krštenica!

11 12

Realno

Vreme se pokorava Federeru. Federer = kompozitor

Odgovori 14 17

Kon

Ne znam, šta je komponovao? Da li može da se skine sa neta?

9 8

Mastoor

Зар није балетан? Обично његов тенис пореде са балетом.

14 3

Baletanke

Znači sad ćerki da tražim RF baletanke. Samo da ne pređu na umetničko klizanje pa piruete, nove klizaljke, ne bankrotiraću.

5 7

Gogo

@Baletanke, samo nemoj ASIKS kupit, nije dobro za noktiće...

7 4

Gogo

@Baletanke, samo nemoj ASIKS kupit, nije dobro za noktiće...

3 2

Baletanke

Hvala Gogo, ali shvtio sam da tražim sa onim RF znakom, uf zaborvio sam raskinuo je sa Najkom, šta sad?

6 5

Gogo

Nisi upućen, i dalje nosi patike Najk.

5 0

Baletanke

Gogo, nisam baš upućen,znam da nešto menja, hvala

2 1

Marko

Neverovatno je da je Federer bio duže na broju 1 u nizu (237 sedmica), nego Novak ili Nadal ukupno u celoj karijeri.

Odgovori 20 19

Dragan Gajic

Nije tačno....420 su ukupno bili ova dvojica ....ako računas uzastopno onda jeste oni imaju 176 nedelja...ali naravno nije vam problem da slazete jer jasno si rekao ukupno u celoj karijeri.......KKK dodatak za tebe Toma Enkvist 3-1

11 8

Kkk

Marko, narod kaže u laži su kratke noge!

8 6

Dejan

Sta ti to govori? Bio je dobar ali tad je konkurencija bila slabija.

6 10

zoko

@Marko - bitno je ko ce imati vise nedelja ukupno kao No 1 ⁉️ a to ce svakako biti Nole jer ce igrati jos najmanje 4/5 godina, a sada ima 239 nedelja , a gde je 2022/24, ejejej nole ce biti najbolji po svemu: GS; masters titulama; ukupnim brojem titula; brojem nedelja kao No1 i zaradjenom sumom $$$ od turnira i nizom drugih rekorda , svidjalo se to ili ne Vama koji ga NEVOLITE, n o l e C A R SRPSKI❤️❤️❤️🍀🍀🍀👍👍👍🇷🇸🇷🇸🇷🇸

15 12

Kkk

Još neverovatnije je da nikad nije imao sva četiri GS u nizu. Čudo jedno!

8 8

Dalidakic

naravno da ce u slaboj konkurenciji biti toliko dugo na celu

7 5

Ruri

Neverovatno je i to da je taj rekord postignut u eri teniskih velikana Hweiit-a,Rodick-a pa cak i Safin-a.Jos neverovatniji podatak je da ke RF od 2010 pa do danas uzeo ukupno 4-5 slemova a od 3 kad Novak nije igrao ili se vracao iz povrede.Stvarno neverovatno

10 4

Čudo

Neverovatno je da ga Kafenikov "tuče" 4:2, Rafter 3:0, Korča 3:2, Kuerten 2:1, Enkvist 3:1 itd. itd.

10 6

Marko

Momci ne znate čitat, nisam napisao Novak i Nadal ukupno nego Novak ili Nadal ukupno, i to je tačno, Novak je na broju jedan 223 nedelje isprekidano, a Nadal oko 200, takođe isprekidano. Federer je 310 ukupno, a 237 u nizu, i TO je ono što mi je neverovatno.

7 6

Atp

Pa vrlo je realno posto je covek do pojave Rafe prvenstveno igrao sam, nije mu bilo ravnog, rezultat za divljenje ali za svaki rekord treba cekati, posebno kada i dalje traje period trojice najboljih igraca u istoriji da svi zavrse karijere pa da se onda lepo svedu racuni. Bez nepostovanja prema Federeru, mislim da Novak ima odlicne sanse da ga prestigne za sada po broju nedelja na broju 1,

7 6

Marko

@Čudo, neverovatnije je da je igrao protiv njih, gde su oni sad i šta rade? To govori koliko traje i koliki je šampion, najveći! Ekipa koju si nabrojao je puno respektabilnija od Kirjosa, Karlovića, Čekinata, Zvereva, Čunga, Kližana, Danijela koji zajedno nisu osvojili ni jedan slem, a pozitivni su protiv Novaka.

7 7

Kapo

Marko u pravu si stvarno "ili". Ali mene npr. čudi što neko napisa da nema od dvadeset GS-a bar četiri u nizu, zbilja neverovatno. Ili Novaku zameraju za skor sa Safinom i Rodikom, a gle šta pročitah, 2H2, Kafenikov 4:2, Rafter 3:0, Korča 3:2, Kuerten 2:1, Enkvist 3:1, Gondezi 1:0, itd. sad Tim 2:1. Sve baš neke neverovatne stvari.

9 4

Čudo

Marko a gde su Rodik i Safin koje stalno pominjete. Šta ćemo sa Novakom tri razlike, pa Tim ima 2:1 , sad zamisli kad uđem na internet i pretažim pa nađem sve koji imaju jedan razlike kao ovi što ih pominješ sa Novakom. Sutra ti sledi poduži spisak kad već tako voliš.

5 4

Marko

Kapo, siguran sam da bi i Novak 4 u nizu zamenio za 5 koji nisu u nizu, eto koliko je niz bitan... Je li Zlatni masters manje vredan jer Novak sve masterse nije osvojio u nizu?

6 8

GAJA

Jasno da vi koji navijate za Federera ni jedan parametar u Kome je Novak ili Nadal Bolji necete uvaziti i osporavace te ga kao nebitnog.Da je Federer to postigao ne bi zivi bil od vas.Da tacno je napisao si ILI moze biti da si mislio pojedinacno ok.

7 5

Kapo

E vidiš ja nisam siguran, da je četiri u nizu lako osvojiti i Federer bi osvojio, da je Zlatni Masters lako osvojiti i Federer bi osvojio, a da sve to ima ne bi mogli ni da dišemo od vas.

10 4

Marko

Zlatni masters je toliko "bitan" da RF i ne igra Monte karlo, ni bilo koji masrers koji mu fali, a igra li Novak slemove? Gine da osvoji što više jer zna da je to najvažnije, a njih Federer ima puno, puno više, nije to 1 ili 2 nego 6, više nego pre 3-4 godine...

6 8

Dragan Gajic

Marko nije samo Monte Karlo već i Rim nema ..tako da opet manipulacija ..e sad ako sam te dobro shvatio po tebi pošto Feder to neigra nije ni bitno...a da li je RG onda bitan ili uopšte ijedan turnir na Šljaci pošto ih RF neigra.

7 5

Marko

Dragane, ne znaš čitat, napisao sam "Monte Karlo ni bilo koji drugi masters", nemaš argumente, pa me optužuješ za manipulaciju. Federer je GOAT, drži sve najvažnije rekorde, ostali njega jure, on ne juri nikog, on uživa u tenisu. Zato je tako dobar i u ovim godinama. Fizički tenis koji igraju Nadal i Novak im neće dozvolit da u tim godinama budu konkurentni koliko god ovi mladi bili loši. Velika je zabluda da je pred Novakom još 4-5 godina karijere.

6 6

Kapo

Marko da li ti misliš da sam ja sisanče pa tako možeš da me šetaš. Tvoja teza, kao i svih Federerovaca je sve što Federer radi je genijalno ostalo ne. Pazi ovo, da su bitni Mastersi Federer bi igrao. Da li shvataš kolika je ovo budalaština. Na Mastersima igraju svi kao i na GS-u samo u tri seta. U tvojoj glavi Zlatan master nije važan, a nije važan jer ga Fed nema. Shvataš li koja je to glupost. Novak igra GS jer je važan a važan je jer igra i Federer i ima ih 20. GS u nizu nije važan (niko nije osvojio od Roda) zato što Fed nije osvojio. Teza da bi Novak menjao ovaj niz za jedan GS je toliko sumanuta jer je svakom jasno da ga je u vreme Nadala praktično nemoguće osvojiti. Stvarno se poneki put zapitam da li ste vi Federerovci ludi ili se to pravite.

8 3

Kapo

Marko nisam pročitao ovo sa Draganom sad vidim. Ti nisi mali manipulant ti si super manipulant. Napisao si "Monte karlo ni bilo koji drugi Masters ".....koji mu fali. Ovo iza tačkica ne pominješ u poruci, zašto? zato što priznaješ da mu fali. Zatim kažeš ne juri on ništa, slažem se a zašto? ne juri jer ne može da stigne. Kako da osvoji četiri u nizu? Kako da osvoji Zlatni? Kažeš GOAT, jeste trenutno ali to je promenljiva lista i tek kad sva trojica završe karijere znaćemo ko je od njih GOAT u tom trenutku. Kažeš drži sve najvažnije rekorde, ali rekorde koji tebi odgovaraju šta ćemo sa 2h2 nisam to ja izmislio kao i Slem u nizu i Zatni Master. Zatim si vidovit ti tačno znaš šta će Novak i Rafa osvojiti, siguran sam da to ne zna niko pa ni oni i dokle će igrati. Šampion si manipulacije.

7 2

Dragan Gajic

Nisam znao da si baba Vanga pa znaš šta će biti za 4-5 godina...HM eto uravu si Novaku neće biti potrebno 5 već maksimum 2 godine da stigne RF po svemu što je tebi bitno ali onda će verovatno neke druge stvari postati vaznije.Eto i ja znam da gledam u Pasulj pa mi se ovo javilo.Da dobro sam shvatio šta si napisao zato ti pojašnjavam koji su turniri u pitanju....Novak u vreme Nadala ima sve na Šljaci ali već smo zaključili da ta podloga nije bitna Dok Trava i Beton eeee to je bitno,Rirtern,Spin i dvoručni bekend totalno nevažni udarci ali lepota RF forhenda e to je ono najlepše u tenisu.To što ima manje mastersa od Nadala i Novaka,o Užasnom 2H2 sa istima to je nebitno.Ustvari 2H2 od sada teba gledati bez mečeva na šljaci pošto Rf to neigra.....mrzi me više da kucam....

5 3

Kapo

hvala za podatke,

3 1

Marko

20,99,310 !!!

3 4

Marko

Dragane, i ne treba više da kucaš jer nemaš pojma o tenisu, površno pratiš i to od nedavno. Usput, ajde objasni mi šta je to 2h2, ja ne znam stvarno nikad čuo ni video, a pratim tenis od vremena Bobe Živojinovića, još od srednjoškolskih dana.

2 4

Kapo

Marko, Marko, ove (tačne) brojeve ćeš uklesati na kamenu kao Solon zakone. Bobu znam iz kraja, davno mi je uputio dva servisa i odučio od tenisa. "Svađaćemo se" ti i ja ponovo na sajtu (naravno ništa lično), samo sa drugim nikom jer ih menjam zbog ovih lopova.

2 2

.....

Urazumite se malo, ne pišu o njemu ovoliko ni u Švajcarskoj.

Odgovori 13 9

Ken

Pa tamo živi normalan svet, poštuju svog šampiona i šta dalje da pišu!

12 2

bb

Jesi razmišljao da odeš??

Odgovori 7 8

King

Roger 👑

Odgovori 13 10

Milanmiki

To ćeš pričati i 2027.

Odgovori 21 2

Ken

Pričaće naravno unucima, što je normalno!

6 5

* Sva polja su obavezna

Denver razbio SAS, Jokića klupa 'koštala' tripl-dabla!

Denver razbio SAS, Jokića klupa 'koštala' tripl-dabla!

Denver razbio SAS, Jokića klupa 'koštala' tripl-dabla!

Košarkaši Denvera ubedljivo su pobedili San Antonio u petoj utakmici prve runde plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige rezultatom 108:90. Nagetsi vode sa 3-2 i neophodan im je još jedan trijumfa da se plasiraju u polufinale konferencije prvi put od 2009.

L'Ekip: Pogba poručio saigračima da želi u Real

L'Ekip: Pogba poručio saigračima da želi u Real

L'Ekip: Pogba poručio saigračima da želi u Real

Vezni fudbaler Mančester Junajteda Pol Pogba rekao je svojim saigračima da želi na kraju sezone da se preseli u Real iz Madrida, prenosi L'Ekip.

Kruzeiro nezadrživ, Gremio naneo prvi poraz Libertadu

Kruzeiro nezadrživ, Gremio naneo prvi poraz Libertadu

Kruzeiro nezadrživ, Gremio naneo prvi poraz Libertadu

Fudbaleri Kruzeira zadržali su stoprocentan učinak u Kopa Libertadores pošto su u petom kolu grupe B savladali Laru na strani sa 2:0.

Siksersi idu na Toronto, Bobi solidan, Musa isključen

Siksersi idu na Toronto, Bobi solidan, Musa isključen

Siksersi idu na Toronto, Bobi solidan, Musa isključen

Košarkaši Filadelfije kompletirali su listu učesnika polufinala Istočne konferencije NBA lige.
Loading...