Sarah Crabill, Getty Images Sport

Saša Ozmo

05.01.2019 / 20.00

Cirbes: Tomić prvo polako, ali ako dvaput sj..eš, uh...

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Slanje komentara nije uspelo.

Mirko

Majk je sjajan lik. Ne kažem srbeda, ali je jako blizu toga, gledajući kako se oseća u Srbiji i kako nas doživljava. Košarkaški gledano, on je igrač kojeg staviš na centar i više nema o čemu da brineš i da razmšljaš - sve radi i sve završava sa nemačkom preciznošću i doslednošću. Snažan je,zakucava,ima puno skokova,odlično se gradi,i ima sve karakteristike old skul centara. Ako bi morao da kažem nešto negativno,to je samo da ne šutira trojke i širi teren,ali otvara prostor,ali ima odličnu pik'en'rol igru i puno pomaže saigračima zagrađivajem.Izgubio je vreme u Makabiju i Bajernu (mada je uz'o dobru lovu), a sad se vraća u fokus. Mnogo mi je drago zbog njega.

Odgovori 3 0

Bluberi

Meni je Cirbi sjajan lik. Kupio me je onomad u Zagrebu kada je u finalu u 2.meču tražio da igra, iako povredjen, i to nam donelo ABA tirulu.

Odgovori 126 1

Maik

Ovo je prica koju vrlo rado pricam, to.je prica o Bozi zvanom Puuuuub

Odgovori 73 1

* Sva polja su obavezna

Bivši trener Njukasla optužen za rasizam

Bivši trener Njukasla optužen za rasizam

Bivši trener Njukasla optužen za rasizam

Nekadašnji trener Njukaslovih rezervi Piter Birdsli je kažnjen od strane Fudbalske asocijacije zbog rasističkih uvreda na račun fudbalera.

Adam Džonson pušten iz zatvora

Adam Džonson pušten iz zatvora

Adam Džonson pušten iz zatvora

Bivši fudbaler Sanderlenda Adam Džonson pušten je iz zatvora, kaže njegov otac. Ovaj nekadašnji engleski reprezentativac je 2016. godine osuđen na šest godina zatvora zbog seksualnog odnosa sa maloletnicom.
Loading...