Alex Menendez/ Getty Images

Blog ostalo

08.02.2019 / 12.30

Od Bamaka, preko Požarevca, do Serije A

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Slanje komentara nije uspelo.

Сима

NUMORI "PAPIS" KEITA Kad pričamo o odbojci hteo bih i ovo da kažem - mnogo godina sam prisutan u odbojci,mnoga imena sam propratio od prvih odbojkaških koraka do njihovog sportskog zenita,dobro ih sve poznajem pa i one najbolje u svetu. Ali,davno,možda i uopšte do sada, nisam susreo tako mladog igrača koji je kompletno ODBOJKAŠKI. Slično sam tako razmišljao o čuvenom ruskom igraču Alekseju Kazakovu kad sam ga pratio i kad sam razgovarao sa njim ovde u Požarevcu. A što se tiče Numorija,siguran sam da će,samo neka ga zdravlje posluži,vrlo brzo dostići svetske visine. Voleo bih da što duže ostane u Požarevcu ali i ako nas napusti samo mu želim uspeh.

Odgovori 13 0

Peca

Bilo bi dobro kada bi ga Savez već sada vrbovao da igra za reprezentaciju. Kad mogu Italijani, Poljaci i ostali, možemo i mi, naročito što je kao mlad došao, a ne da uzimamo već gotove igrače.

Odgovori 14 5

dr mr

Bravo

Odgovori 26 0

* Sva polja su obavezna

Klebo na korak od odbrane trona

Klebo na korak od odbrane trona

Klebo na korak od odbrane trona

Norvežanin Johanes Hesflot Klebo slavio je u trci masovnog starta na 15 kilometara klasičnim stilom, na finalu Svetskog kupa u Kvebeku (Kanada). Drugo mesto zauzeo je domaći as Aleks Harvi, a treći je bio još jedan norveški as, Didrik Tenset.

Galati derbi protiv Bešiktaša

Galati derbi protiv Bešiktaša

Galati derbi protiv Bešiktaša

Odigrana su prva tri meča 23. kola turske Superlige.
Loading...