Julian Finney/Getty Images

Željko Tubić

11.04.2019 / 10.00

Doktor Stiv i mister Brus

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Slanje komentara nije uspelo.

Owl

Chansiri mu je dao ugovor od 2mil funti po sezoni, prihvatio je i Brusov uslov da pocne sa mesec dana zakasnjenja (tokom januara na klupi Sova su sedili Brusovi asistenti) i na taj nacin mu je ukazano veliko postovanje. Mediji su bezuspesno pokusali da naprave skandal od Brusovog boravka na Bahmima, ali razlozi njegovog odsustva (tokom 2018. je ostao bez oba roditelja i imao je operaciju) su u potpunosti prihvaceni od strane navijaca pa je taj pokusaj medija da se napravi mala hajka ostao neuspesan. Brus je svojim dolaskom poceo da menja i mentlaitet kluba koji je predugo van Premier Lige. Nadam se da ce iduce sezone, kada napravi svoju ekipu, uspeti da nas vrati tamo gde nam je i mesto. Za sada sve govori da su Wednesday i Bruse savrseni jedno za drugo, ovakva pozitivna energija kod navijaca nije bila prisutna jos od kako je Ron Adkinson bio na klupi.

Odgovori 6 0

Vulf

Stiv brus trenercina prava zasluzuje i mnogo jace ekipe ,,, fulham kad je vec otpustio jokanovica trebalo je brus za trenera da uzmu sad ne bih bili gde su a ranijeri je u strartu bio promasaj sto se pokazalo

Odgovori 8 0

Brus

Uvek me je podsecao na nekog mesara koji krka slanine i luka, pije rakiju svaki dan i pusi kutiju dnevno 😁

Odgovori 13 1

Matija

Remek delo od teksta.

Odgovori 18 1

* Sva polja su obavezna

Dnevnik Danijela Furtule: Ostvarenja sna je odloženo

Dnevnik Danijela Furtule: Ostvarenja sna je odloženo

Dnevnik Danijela Furtule: Ostvarenja sna je odloženo

Olimpijske igre u Japanu umesto 2020. godine, održaće se od 23. jula do 8. avgusta 2021. godine. Oglasila se i Međunarodna atletska federacija koja je navela da će norme za Tokio, atletičari imati priliku da ostvare od 1. decembra ove, pa do 29. juna 2021. godine.

Keni Dalgliš pozitivan na COVID-19

Keni Dalgliš pozitivan na COVID-19

Keni Dalgliš pozitivan na COVID-19

Bivši fudbaler i menadžer Liverpula Keni Dalgliš pozitivan je na virus korona.
Loading...