Pravila korišćenja

DOBRO DOŠLI U APLIKACIJU SPORT KLUB PORTALA

Korišćenjem bilo kog dela aplikacije “Sport Klub” portala prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem aplikacije “Sport Klub” portala ili bilo kojeg njenog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

LIČNA, AUTORSKA I DRUGA PRAVA

Sadržaj objavljen u aplikaciji “Sport Klub” portala ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka “Sport Klub” portala, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta “Sport Klub” portalu ili bilo kojem trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na “Sport Klub” portalu povređuje vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE I OGLAŠIVAČI

Sport Klub” sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje u aplikaciji “Sport Klub” portala koristite na vlastitu odgovornost i “Sport Klub” se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Aplikacija “Sport Klub” portala sasoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Aplikacija “Sport Klub” portala nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

“Sport Klub” nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača u aplikaciji “Sport Klub” portala kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem u aplikaciji “Sport Klub” portala. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika aplikacije “Sport Klub” portala i izvan aplikacije “Sport Klub” portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te “Sport Klub” nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Pristup aplikaciji “Sport Klub” portala i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije.

POŠTOVANI ČITAOCI MOLINO VAS DA PRE PISANJA KOMENTARA PROČITATE SLEDEĆE UPUTSTVO:

Neophodno je popuniti polja obeležena zvezdicom. Redakcija “Sport Klub” portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni i nema obavezu obrazlaganja odluka s tim u vezi.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentari u kojima nam skrećete pažnju na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici “Sport Klub” portala.

Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije “Sport Klub” portala.

IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

”Sport Klub” portal zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama “Sport Klub” portal može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na “Sport Klub” portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

United Media Production d.o.o.

Bulevar Zorana Đinđića 8a

(Blok 21)

11070 Beograd

Srbija

PIB: 104519078

Matični broj: 20179368

Loading...