Botas objasnio psovke: Ne razumem ljude koji kritikuju

Formula 1 28. sep. 202014:06 > 14:09
Podeli:
Bryn Lennon/Getty Images

Valteri Botas je u radio komunikaciji posle pobede na Velikoj nagradi Rusije, poručio kritičarima "da se j*bu". Posle trke je objasnio svoje psovke koje su se čule u direktnom prenosu, naravno cenzurisane.

Valteri Botas je dobio drugu trku u ovogodišnjem šampionatu Formule 1, dobrim delom zbog kazni koje je zaradio Luis Hamilton na početku trke. Valteri je posle trke rešio da odgovori kritičarima koji smatraju da Finac nije materijal za svetskog šampiona i da će uvek biti Hamiltonova senka i pomagač u njegovim pohodima ka titulama.

Povezano

 „Iskreno ne razumem ljude koji imaju potrebu da kritikuju druge. Ima ljudi koji mi kažu kako ne bi trebalo da se trudim, da treba da odustanem ali ja sam takav da to nikad neću uraditi. Samo sam hteo da im pošaljem pozdrave i to je izašlo iz mene„, rekao je Valteri Botas posle pobede.

https://twitter.com/F1tutkumuz/status/1310201142387847169

Glavna stvar je da imam samopouzdanje svakog vikenda i verujem da mogu da pobedim i tako će uvek biti. Drago mi je da nisam odustajao, da sam gledao na pozitivne strvari i da će biti prilika. Sve mi se vratilo u nedelju. Nadam se da ću ohrabriti ljude da ne odustaju jer je to najveća greška u životu„.