Volf: Nema vremena da se priča o ugovorima

Formula 1 19. okt. 202012:54 > 13:01
Podeli:
Rudy Carezzevoli/Getty Images

Prvi čovek Mercedesovog tima u Formuli 1 Toto Volf je rekao da nije lako napraviti napredak u pregovorima o njegovom novom ugovoru sa ovom ekipom zbog toga što ima malo vremena između trka. Isto kaže važi i za ugovor Luisa Hamiltona.

Iako niko ne veruje da bi mogao da se desi razlaz između Luisa Hamiltona i Mercedesa, Britanac nema ugovor za 2021. godinu. Očekuje se da će saradnja naravno biti nastavljena, a sa druge strane postoji i znak pitanja nad šefom tima Totom Volfom. On je više puta rekao da će morati da razmisli o svojoj budućnosti.

Povezano

 „Jednostavno nismo imali dovoljno vremena da sednemo i pričamo. Stvari se dešavaju u pozadini i pregovara se, ali nije lako jer postoji moj udeo u deonicama i postoji pitanje kako nastavljamo. Jasno je da želimo da nastavimo saradnju„, rekao je Toto Volf koji je vlasnik 30 odsto deonica u Mercedesu.

Što se tiče Luisa, pretpostavljam da želi da bude u najbržem automobilu i da bismo mi voleli da imamo najbržeg vozača u našem bolidu. Moramo da nađemo vreme i da pričamo„, rekao je Volf govoreći o Hamiltonovom ugovoru.

Britanac je blizu sedme titule šampiona sveta čime bi se izjendačio sa Mihaelom Šumaherom.

Naredna trka Formule 1 je 25. oktobra i to u Portimau, gde se vozi Velika nagrada Portugalije.