BLAST Premier Fall uživo na Sport Klubu

CS-GO 26. okt. 202013:53 > 14:03
Podeli:
BLAST Pro Series

Danas počinju prvi mečevi jesenjeg izdanja BLAST Premier CS:GO takmičenja, a evo i kako će izgledati raspored na Sport Klub Esports televiziji.

Nakon dugo vremena CS:GO fanovi će moći da uživaju u okršajima EU i NA ekipa. Pandemija korona virusa je ograničila esport takmičenja na regije, ali su CS:GO timovi uspeli da se organizuju tako da makar kraj godine dočekaju zajedno. Evil Geniuses, MiBR i FURIA su prešli u Evropu odakle će se takmičiti na nekoliko turnira, a prvi od njih je BLAST Premier Fall.

Šest najuspešnijih ekipa, po dve iz svake grupe, će obezbediti prolaz na BLAST Fall Finals, a borba za plasman na završnicu takmičenja počinje danas duelom Ninjas in Pyjamas i Na’Vi.

Ono što je važno napomenuti da zbog preklapanja sa drugim programom u naredna tri dana prenosićemo prve mečeve grupe A i to isključivo na Sport Klub Esport TV kanalu, dok će od četvrtka kada je na programu grupa B svi mečevi biti prenošeni – i na televiziji i na Jutjubu kanalu Fortuna Esportsa.

To znači da danas gledamo od 16:30 Na’Vi – NiP, sutra u isto vreme meč pobednika prve runde grupe A koji će odlučiti prvu od dve ekipe koje idu dalje (u drugom meču se sastaju Evil Geniuses i OG), dok u sredu gledamo odlučujući meč za drugi slot koji vodi u narednu rundu takmičenja.

Od četvrtka od 16:30 gledamo Vitality – Complexity na startu grupe B, dok se od 19:30 sastaju BIG i FaZe Clan.