EBL liga: Prve pobede X25 i Level Up-a

LOL 28. jun. 201920:43 > 20:45
Podeli:
Screenshot

Zvezda i ASUS jedini neporaženi nakon dva kola, aktuelni šampion još uvek bez pobede.

X25 je otvorio drugo kolo izuzetno važnom pobedom protiv WiLD-a kojom su dokazali da ubedljiv poraz protiv Zvezde nije realna slika njihove snage. Nošeni sjajnom igrom Miroslava „Spooky“ Gocheva koji je sa Lee Sinom imao skor 9-1-6 na kraju partije, deklasirali su mađarskog predstavnika za samo 24 minuta ukupnim rezultatom 18-4.

Crvena Zvezda i Upper Echelon su odigrali najuzbudljiviji meč drugog kola koji se na kraju završio rezultatom 24-22 u korist crveno-belih, iako su Slovenci bili ti koji su osvajali objektive tokom većeg dela partije nakon što su ostvarili blago vođstvo u prvih 20 minuta igre. I pored poraza Upper Echelona, čini se da će oni uz Zvezdu biti jedna od glavnih ekipa ove sezone, iako je ipak još uvek rano donositi neke konkretne zaključke.

Level Up je upisao prvu pobedu u novoj sezoni protiv ThePlana uz odličnu igru svojih carry igrača. Mid lejner Sven „Dehaste“ Vidović je sjajno otvorio meč sa Akali, dok je ADC ekipe Nemanja „nemanja247“ Vlaisavljević završio gejm sa triple killom i 10-0-4 skorom kao Xayah.

Za kraj ASUS je iskoristio greške Random5 i došao do druge pobede nakon 45 minuta ne baš najkvalitetnije igre sa obe strane.

U ponedeljak prvog dana jula meseca nas očekuje treće kolo a evo i parova:

X25 Esports vs. ThePlan
Upper Echelon vs. Level Up
Random5 vs Crvena Zvezda
WiLD vs ASUS