SuppUp brani titulu u finalu EBL lige

LOL 11. avg. 202011:38 > 11:42
Podeli:
Screenshot

Aktuelni šampion Esports Balkan Lige SuppUp eSports (bivši Energypot Wizards) je ubedljivom 3-0 pobedom protiv ekipe Split Raiders obezbedio plasman u finale u kom ih čeka CR4ZY.

Drugi polufinalni susret EBL lige nije doneo previše uzbuđenja i rezultatske neizvenosti (sem u drugoj partiji), a da je pred nama meč koji neće dugu trajati bilo je jasno već nakon prve partije u kojoj je SuppUp deklasirao Split Raiderse 16-1 bez izgubljenog obejktiva na mapi. Druga partija je završena za nešto više od pola sata igre, ali ovoga puta Split Raiders su uspeli da pruže žestok otpor protivniku koji je SuppUp na kraju ipak slomio na isteku 34. minuta kada dolaze do pobede u velikoj timskoj borbi na midu u kojoj prave četiri killa, što je bilo dovoljno da uvećaju prednost na 2-0.

Solo lejneri SuppUpa izleću silovito u trećoj partiji, Renekton na topu, LeBlanc na midu i agresivnom igrom prave preveliku razliku za svoj tim. Još jednom Split Raiders nisu uspeli da sruše nijednu kulu moćnom SuppUp koji je u sve boljoj formi kako sezona odmiče i sada se čini da su spremni pza ultimativni izazov u letnjoj sezoni u vidu ništa manje snažnog sastava ekipe CR4ZY.

Veliko finale je zakazano za subotu 15. avgust od 16 časova uz direktan prenos na Sport Klub Esports TV kanalu.