Tadić besan na sudiju: Uništio nas je! Ono je nemoguće

Podeli:
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Fudbaler Ajaksa Dušan Tadić nije skrivao nezadovoljstvo odlukama koje je donosio sudija Đanluka Roki, posle remija sa Čelsijem (4:4) u četvrtom kolu grupe H Lige šampiona.

Ajaks je u Londonu vodio sa 4:1 posle sat vremena igre, ali je potom Italijan u jednom napadu dao crvene kartone Dejliju Blindu i Joelu Veltmanu i ostavio Kopljanike za devetoricom na terenu.

Povezano

To je Čelsi iskoristio i na kraju došao do boda.

Moramo da budemo besni zbog ovoga. Nije moguće da nam bilo ko na ovakav način uništava naše takmičenje. Sve smo držali pod kontrolom. Prosto ne razumem da nam u jednom napadu dosudi dva crvena kartona. Ne razumem„, besneo je Tadić.

Na pitanje novinara da li je takvu situaciju doživeo nekad u karijeri, kapiten Ajaksa je odgovorio:

Ne, nikada. Moram još da pogledam obe situacije, ali ne mogu da se složim sa dva crvena kartona u jednoj akciji. Posle toga je utakmica dobila sasvim drugačiji tok. Možemo da budemo ponosni na sebe. Fudbal prosto nije moguće igrati sa devetoricom. Imali smo sve u svojim rukama, bili smo mnogo bolji. Trebalo je da pobedimo večeras„.

Klub iz Amsterdama i Plavi uoči petog kola imaju po sedam bodova, koliko ima i trećeplasirana Valensija. Lil je poslednji u grupi sa jednim poenom.