Heroj Vulvsa se izvinio rivalu za jak udarac

Podeli:
Nathan Stirk, Getty Images Sport

Vulverhempton je do pobede protiv Slovana u četvrtom kolu grupne faze Lige Evrope došao golom u drugom minutu nadoknade, a Raul Himenez je bio strelac samo tri minuta nakon što je nokautirao Kenana Bajrića i ostao prilično šokiran jer je igrač tima iz Bratislave na nosilima napustio teren.

Samo nekoliko dana nakon što smo svedočili teškoj povredi Andrea Gomeša u duelu Evertona i Totenhema, još jednom smo svi morali da zadržimo dah prateći duel Vulverhemptona i Slovana iz Bratislave.

Igrao se 89. minut kada je Raul Himenez udario Kenana Bajrića nogom u glavu i praktično ga nokautirao.

Himenez je prvi i pritekao u pomoć, okrenuo je Bajrića na bok uz pomoć njegovih saigrača koji su pozivali i lekare jer je svima bilo jasno da povreda nije bezazlena.

Meč je prekinut na 10 minuta dok je Bajriću ukazana pomoć, a nakon što je povratio svest igrač Slovana iznet je sa terena na nosilima.

Himenez je u drugom minutu nadoknade uspeo da postigne odlučujući gol i donese svom timu važnu pobedu pred nastavak borbe za prolazak grupe.

Nakon meča već je bilo poznato da je Bajrić pri svesti, da je razgovarao sa lekarima i da će sve biti u redu, a Himenez mu je uputio izvinjene i rekao da nije imao nameru da ga povredi.