Nejmar kvari transfer Grizmanu, Francuz u PSŽ?

Francuska 19. jun 201921:34 > 21:40
Podeli:
David Ramos, Getty Images

Rukovodstvo PSŽ spremno je ovog leta da se odrekne prve zvezde tima Nejmara, a tim koji želi da angažuje reprezentativca Brazila moraće da plati 300 miliona evra, tvrdi Le Parisijen.

Čelnici francuskog šampiona su svesni da u letnjem prelaznom roku nijedan klub nije u mogućnosti ili nije voljan da izdvoji čak 300 miliona evra, ali transfer bi moglo da se realizuje ukoliko Parižani uz novac dobiju i nekog igrača.

Španski mediji su ranije pisali da je madridski Real zainteresovan za Nejmara, međutim, poslednjih dana aktuelna je priča o povratku Brazilca u Barselonu.

Nejmar je klub sa Kamp Nou stadiona napustio u leto 2017. godine za rekordnih 222 miliona evra, a Katalonci bi u Pariz mogli da pošalju Usmana Dembelea, Ivana Rakitića ili Samjuela Umtitija.

Le Parisijen navodi i da bi povratak Nejmara u Barselonu ‘stopirao’ dolazak Antoana Grizmana u redove prvaka Španije. Francuz je na korak do potpisivanja ugovora, međutim, jasno je da Katalonci finansijski ne mogu sebi da priušte i jednog i drugog.

Ukoliko se Brazilac zaista vrati u Barselonu nije isključeno da bi na njegovo mesto u PSŽ mogao da stigne upravo Grizman.