Džaka: Uplašili smo se Votforda u drugom poluvremenu

Premier League 16. sep. 20194:38 > 4:41
Podeli:
Marc Atkins/Getty Images

Arsenal je imao vođstvo od 2:0 na Vikaridžu posle prvih 45 minuta i delovalo je da će "tobdžije" obradovati svoje navijače sa nova tri boda. Ipak drugo poluvreme donelo je potpuno drugačiju sliku i Arsenal je i dobro prošao sa remijem.

Kapiten Arsenala Granit Džaka je posle utakmice pričao o tome šta je pošlo naopako i zašto Arsenal nije uspeo da privede posao kraju i savlada Votford.

Šta je pošlo naopako? To je dobro pitanje. Otišli smo u svlačionicu i sve je bilo dobro, svi su bili srećni ali smo izašli i odigrali užasno drugo poluvreme. Moramo da kažemo da smo srećni što smo uzeli bod. Bili smo uplašeni u drugom poluvremenu. Znali smo da će izaći i da će nas napsasti, pritisnuti jako ali moramo da pokažemo više karatkera i da ne budemo uplašeni. Pričali smo o tome. Ne možemo da igramo tako kao što smo odigrali drugo poluvreme“, rekao je Granit Džaka posle remija 2:2.

Arsenal će u četvrtak igrati u Frankfurtu sa Ajntrahtom na početku grupne faze Lige Evrope, a priliku da poprave utisak u Premijer ligi „tobdžije“ imaju narednog vikenda kada budu dočekali Aston Vilu u nedelju.