Rodžers o Arsenalu: Zašto bih išao iz Lestera?

Podeli:
Bryn Lennon/Getty Images

Brendan Rodžers je među kandidatima koji se pominju kao opcija za poziciju menadžera Arsenala. Nekadašnji menadžer Liverpula i Seltika međutim ne razmišlja o tome.

Posle prelaska iz Seltika u Lester Siti Brendan Rodžers fenomenalno vodi „lisice“. Tim koji je osvojio titulu 2016. godine ima više bodova ove sezone u odnosu na šampionsku posle tri i po meseca od prvog kola. Zato mnogi smatraju da bi Brendan Rodžers mogao da preuzme Arsenal i da i u tom klubu pokaže svoje trenersko umeće. 

Rodžers je priznao da njegov ugovor ima otkupnu klauzulu, ali je dodao i da je to slučaj sa svim menadžerima. Ipak dodaje i da nema nameru da napušta svoj trenutni klub. 

Povezano

 „Poruka je jasna i verovatno ćete me još pitati dok oni ne nađu menadžera, ali je veoma jednostavno. Srećan sam ovde. Pre devet meseci sam izabrao da dođem ovde sa razlogom. Razlog je veoma jasan i to je da želim da pomognem klubu da napreduje. Radujem se da vodim klub i ovu grupu koja ima veliki potencijal. Zašto bih otišao?„, rekao je Brendan Rodžers.

Ok dođao sam posle skoro tri godine u Seltiku i ljudi bi mogli da misle kao je Arsenal veliki klub, insitucija, veličina i sve to ali radi se o sreći i ne mogu da budem srećniji ovde. Moj ugovor ističe 2022. godine i klub ne želi da me oslobodi„, poručio je još menadžer Lestera.