Setijen: Mesi ide? Nije mi rekao… Ne brinem za posao

Podeli:
Getty Images/Alex Caparros

Trener Barselone Kike Setijen kaže da od Lionela Mesija nije čuo nikakve priče o odlasku iz Katalonije, te da ne brine ni o svojoj sudbini na Nou Kampu.

Prethodnih dana pojavile su se informacije da Mesi ne namerava da produžuje ugovor, koji ističe leta 2021, i da će napustiti Barsu, nezadovoljan mnogobrojnim dešavanjima.

Povezano

Navodno, njegova sledeća destinacija mogao bi da bude Mančester Siti, gde bi obnovio saradnju sa Pepom Gvardiolom.

Ne želim da govorim o tim špekulacijama. Od Lea nisam čuo ništa od toga. Trenira dobro, pričamo o stvarima o kojima moramo, bez nekih daljih tema. Savršeno je svestan šta mora da radi u svakom trenutku utakmice i godine mu ne mogu ništa„, rekao je Setijen.

Barsa je tokom nastavka sezone u La Ligi prepustila Realu prvo mesto i sad zaostaje četiri boda. Ukoliko ostane bez titule, teško je očekivati da će Setijen biti trener i sledeće sezone.

Ni na trenutak ne pomišljam na svoju sudbinu. Fokus je na timu, da dođemo do nivoa koji želimo. Sa pričama o smeni sretao sam se i ranije i tu ništa ne mogu. Svestan sam buke oko sebe, ali i fokusiran na rad„, dodao je 61-godišnji strateg, koji je Katalonce preuzeo u januaru ove godine.

Aktuelni šampion u nedelju od 22 časa gostuje Viljarealu u 34. kolu La Lige.