Mladost: Ispunjeni uslovi za evro licencu, hvala Đoriću

Srbija - Super liga 18. maj. 201721:23 > 21:33
Podeli:
Getty Images/Joern Pollex

Lučanci su pobedom nad Napretkom izborili plasman u Ligu Evrope, a iz kluba su obavestili javnost da su ispunjeni svi uslovi potrebni za evro licencu.

Konačno smo otklonili sve nedostatke vezane za dobijanje evro licence. Danas smo imali uspešne pregovore i uspeli da odblokiramo račun kluba. Veliku zahvalnost dugujemo gospodinu Vićentiju Petroviću, čiji je otac osnivač našega klub, zbog toga što je imao razumevanja za FK Mladost i u godini kada slavimo jubilej 65 godina postojanja, značajno doprineo da do deblokade računa dođe. Takođe, veoma smo zahvalni i gospodinu Milovanu Đoriću, koji je posredovao u pregovorima i dao veliki doprinos u njihovom pozitivnom rešavanju. Mogu da izrazim veliko zadovoljstvo onim što je urađeno i obzirom da više ne postoji niti jedna prepreka za dobijanje evro licence, iskreno se nadam da će na žrebu za prvo kolo Kvalifikacija UEFA Lige Evrope, na jednoj od pločica stajati i ime Mladosti iz Lučana – rekao je predsednik Mladosti Vladimir Đorđević.

Konačna odluka biće poznata 24. maja kada će Komisija FSS razmatrati žalbe upravo Mladosti, Vojvodine i Radničkog iz Niša.