Borjan: Pokazali smo koliko je Zvezda velika

Podeli:
FK Crvena zvezda

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan ističe da su crveno-beli osiguranom 31. titulom državnog prvaka pokazali koliko su veliki klub.

Ekipa sa Marakane osigurala je novu titulu državnog šampiona, pošto je pobedom nad Radom (5:0) stekla nedostižnu bodovnu razliku u odnosu na Partizan.

„Preponosan sam na saigrače, trenere, upravu, sve zaposlene u klubu jer smo još jednu sjajnu sezonu završili šampionski. Osvajanjem treće uzastopne titule nastavili smo da pišemo istoriju, pokazali smo koliko je Zvezda velika. Ova generacija je potvrdila dominaciju na terenu, na Banjici smo samo stavili pečat na Superligu. Jedino mi je žao što nismo mogli da igramo pred našim fenomenalnim navijačima, ali ovo je i njihova titula. Očekujem ih već na sledećeoj utakmici pa ćemo zajedno još jednom da slavimo“, istakao je Borjan.

Navijači su sačekali igrače ispred stadiona, ispratili su ih pesmom i vatrometom do Marakane.

„Želimo duplu krunu, mislim da je vreme da ona stigne na Marakanu. Spremamo se za Inđiju i verujem da ćemo nastaviti uspešnu sezonu„, zaključio je Borjan, jedan od sedmorice fudbalera iz ove generacije koji je osvajao sve tri poslednje titule.