Katai: Nastavljamo svoj put ka tituli

Srbija - Super liga 18. okt. 202021:46 > 21:48
Podeli:
FK Crvena zvezda

Aleksandar Katai bio je strelac boda vrednog gola u 163. derbiju koji je završen rezultatom 1:1. Istakao je posle meča da nije zadovoljan bodom, ali jeste postignutim golom.

FK Crvena zvezda

Duel Partizana i Crvene zvezde rešen je golovima Filipa Stevanovića i Aleksandra Kataija.

Napadač Crvene zvezde rekao je posle meča za klupski sajt da nije zadovoljan bodom, ali jeste postignutim golom.

„Ne možemo biti zadovoljni osvojenim bodom. Mislim da smo odigrali jednu sjajnu utakmicu. Naravno, analiziraćemo sve detalje sa utakmice, sada su još ‘vruće glave’, ali mislim da smo veoma dobro stajali na terenu kao i da smo dobro igrali. Sa druge strane, bitnije je da nismo izgubili, prednost je ostala ista i nastavljamo dalje tamo gde smo i stali, a to je put ka novoj tituli“, istakao je Katai.

Katai je gol postigao u 75. minutu sa bele tačke.

„Iskreno, nije svejedno kada izvodite penal, naročito na derbiju. Svi misle da je jedanaestearac lako šutirati, ali desi se promašaj. Trema je sigurno postojala, ali tako je i na svakoj utakmici. To je deo našeg posla i moramo da živimo sa tim, ali mi je drago što sam bio precizan“.

Crvenu zvezdu u četvrtak očekuje meč prvog kola u Ligi Evrope i gostovanje Hofenhajmu:

„Bitno je da smo ostali na istom odstojanju u odnosu na rivale. Okrećemo se sada utakmici protiv Hofenhajma u Evropi. Moram dati naš maksimum kako bi ostvarili što bolji rezultat tamo. Nemamo toliko vremena za odmor, raspored je veoma gust od početka sezone. Imali smo dve reprezentativne pauze, kada smo mogli malo da odmorimo. Idemo dalje, to nam je posao“, zaključio je Aleksandar Katai.