Pavićević: Ljut sam zbog poslednjeg koša, vratićemo!

ABA League 25. nov. 201920:19 > 20:20
Podeli:
KK Mornar

Trener Mornara iz Bara Mihailo Pavićević rekao je posle poraza od Crvene zvezde u osmom kolu ABA lige da je Zvezda bila bolji tim, ali i da neće zaboraviti neke stvari koje su se dogodile u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Crveno-beli su slavili 105:82, a beogradski tim je iskoristio i poslednjih nekoliko sekundi napada i tako postigao 105. poena na meču.

Trener Barana smatra da crveno-beli nisu morali da „idu na koš“.

Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Kada dođe do promene trenera, opšte je poznato da igrači kreću od nule i da daju sve od sebe. Takav je pristup imala Zvezda i to nije iznenađenje. Iznenađenje je naš pristup, previše mekano, oni su se razigrali i bilo je pitanje samo kako će se utakmica završiti“, rekao je Pavićević i dodao:

„Nije mi jasan poslednji koš, ali nemojte se posle čuditi kada utakmica u Baru zbog poslednjeg koša bude mnogo drugačija. Poštujem, a mi ćemo uraditi sve da vratimo istom merom. Ovo je sportska ljutnja, neće proći. Jesmo li uvek dočekali Zvezdu da bude kao kod kuće u Baru. U Podgoricu ne može da uđe nijedan navijač, a kod nas u Baru su imali domaću atmosferu. Sada ćemo i mi tako, niko neće ući“.