Da li je Partizanu potreban ovakav Lovernj?

Euroleague 4. jan 20201:48 > 8:03
Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images

Nekadašnji kapiten Partizana Žofri Lovernj neočekivano bi narednih dana ponovo mogao da obuče crno-beli dres i u nastavku sezone bude značajno pojačanje za ekipu Andree Trinkijerija.

Informacija da bi miljenik Grobara mogao da se vrati u Humsku oduševila je navijače, ali mnogi su se zamislili i zapitali zašto bi Obradović pustio francuskog reprezentativca, koji je 2018. potpisao dvogodišnji ugovor.

Žurnal, pozivajući se na saznanja turskih medija, prenosi da trener Fenerbahčea Željko Obradović više ne želi da trpi nesportski život i noćne izlaske o kojima su informisane sve strukture kluba, a još veći problem je Lovernjova dekoncentracija na terenu.

Dešavalo se, naime, da 28-godišnji centar zaboravi akcije, a nedavno kada mu je Kostas Slukas prigovorio zbog toga, Lovernj umesto da prihvati krivicu, pokušao je fizički da se obračuna sa njim.

Zbog svega navedenog Obradović je nekadašnjeg igrača Šalona, Valensije, Himkija, Denvera, Oklahome, Čikaga i San Antonija odstranio iz tima i Francuz više ne trenira sa ekipom, već individualno.

Nebojsa Parausic/EB via Getty Images

„Sasvim je sigurno da Obradović neće crno-belima preporučiti nedisciplinovanog igrača, a logično je da će njegovi prijatelji iz Partizana proveriti sve ionformacije u vezu sa Francuzom jer bi mogao potpuno da im poremeti atmosferu,navodi se na kraju.

Rok za licenciranje igrača za prva tri kola Top 16 faze Evrokupa ističe 7. januara u 18 časova, pa Partizan nema mnogo vremena za razmišljanje.