Oukli dao svoju verziju incidenta, kažu da laže (VIDEO)

NBA 9. feb. 201718:29
Podeli:
Michael Loccisano/Getty Images

Čarls Oukli, legendarni košarkaš Njujork Niksa, kaže da mu nije jasno zašto je izbačen iz Medison Skver Gardena tokom meča sa Los Anđeles Klipersima.

Njega je obezbeđenje silom odvuklo iz dvorane, i to sa lisicama na rukama, a iz zatvora je ubrzo pušten – razlog za to jeste verbalni obračun sa vlasnikom Džejmsom Dolanom, ali Oukli demantuje da se išta slično uopšte desilo.

U stvari, Oukli tvrdi da ga je obezbeđenje zamolilo da ode jer Dolan nije želeo da ga vidi tu.

https://twitter.com/SInow/status/829501745176989696

“Bio sam tu četiri minuta. Nisam mu ništa rekao, kunem se u majku. Došli su do mene i pitali me otkud ja to, a kupio sam kartu. Pitao sam ih zašto zure u mene, rekli su mi da odem, a ja sam im odgovorio da neću“, kaže 53-godišnji Oukli, koji je deset godina nosio dres Niksa.

Legenda Niksa brzo je izgubio živce, gurnuo je jednog člana obezbeđenja, čini se da je i udario drugog pre nego što su ga konačno odvukli. Uz to, očevici i policijski izvori demantuju Ouklijevu verziju događaja i kažu da je incident počeo kada je on vikao na vlasnika Niksa.

Tokom karijere Oukli je bio poznat po stilu igre sa mnogo fizičkog kontakta, o njemu su se govorile šale slične onima sa Čakom Norisom, a izgleda da je zadržao sličan temperament.