Fizdejl besan: Neću dozvoliti da nas ovako tretiraju

NBA 18. apr 20176:33 > 6:35
Matthew Stockman/Getty Images

Za sjajan povratak svoje ekipe u meč u drugom poluvremenu, koji na njihovu žalost nije bio dovoljan, trener Memfisa Dejvid Fiztdejl ima jednostavno obješnjenje.

„Iz očaja. Probali smo da pokažemo zašto smo ovde. Bio sam ponosan na moje igrače . Mislim da niko ko je gledao ovaj meč ne može da kaže da smo nadigrani u drugom poluvremenu, ali nije bilo dovoljno“, rekao je Dejvid Fizdejl.

Kaže Fizdejl, razmisliće da li će u trećoj utakmici igrati sa postavom koja je uspela da gotovo napravi preokret u trećoj i četvrtoj četvrtini.

„Ne znam, možda, moram da razmislim u avionu uz čašu vina i film.“

„Moji igrači ne dobijaju poštovanje koje zaslužuju. Majk Konli nikada u karijeri nije dobio tehničku grešku, a večeras nije poludeo bez razloga. Ja ne volim da iznosim brojke, ali ovo je neverovatno. Lenard je šutirao više slobodnih bacanja (19) od cele naše ekipe (15). Objasnite mi to? Da li je to vama normalno? Ja znam da sam mlad trener, ali neću dozvoliti da nas ovako tretiraju, moji igrači zaslužuju poštovanje. Zapišite to sobodno“, besno je, povišenim glasom, rekao trener Memfisa pre nego što je lupnuo pesnicom o sto i napustio konferenciju.