Popovič: Ne živim u prošlosti

NBA 14. avg. 202015:48 > 15:52
Podeli:
Kevin C. Cox/Getty Images

Greg Popovič će po prvi put kao trener San Antonio Sparsa propustiti plej-of NBA lige. Ta franšiza je 22 godine uzastopno bila u postsezoni, a tom nizu je došao kraj.

Ipak Greg Popovič nije preterano potresen zato što je obustavljen istorijski niz Sparsa. Kaže da je bitnije ono što se dešava u ovom trenutku.

Niz? O čemu pričate? Da li ste pričali o njemu pre nego što se završio? Ili je samo bitno zato što se završio?„, pitao je Greg rekavši da se ipak šali.

Povezano

 „To znači mnogim ljudima verovatno ali ja ne živim u prošlosti. Ne znam ko je osvajao titulu u poslednje četiri godine, te stvari su potpuno nevažne. Važan je trenutak, da radiš ono što moraš i da nastaviš dalje. Gledanje na prošlost nije dobro. Uspeh, neuspeh, niz od 23 godine, šta god da je to o čemu pričate, završilo se. Ja sam zadovoljan kako smo mi igrali ovde„, dodao je popularni Kouč Pop.

Inače sa nizom Sparsa moguće je da se završava i karijera 71-godišnjeg trenera koji je u teksaškoj franšizi od 1996. godine i sa kojom je pet puta bio NBA šampion.