Đorđević: Još u četvrtak sam čestitao Jokiću

Reprezentacija 24. maj 201913:36 > 13:40
fiba.basketball

Selektor srpske košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević je kazao da Srbija treba da bude ponosna na uspehe Nikole Jokića u NBA ligi, a takođe je prokomentarisao i to što je Jokić odlučio da igra za Srbiju na Svetskom prvenstvu.

Nikola Jokić je u petak obelodanio da želi da igra za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kini, a selektor Aleksandar Đorđević je u razgovoru za Blic rekao da je znao Nikolinu odluku još u četvrtak.

Povezano

 „Što se Nikole tiče, ja sam mu još u četvrtak lično čestitao. Ostvario je fenomenalan uspeh, apsolutno zaslužen. Odigrao je sezonu iz snova u kojoj je vukao svoju ekipu i postao najbolji centar NBA lige u ovom trenutku. Na to svi možemo da budemo ponosni, a najviše on, njegovi roditelji, familija i svi ljudi koji su radili sa njim„, kazao je Đorđević koji se takođe obradovao zbog odluke Marija Nakića da nastupa za Srbiju.

Mario već drugu godinu ostavlja veliki trag na turniru Evrolige. I ove gde je bio opet MVP. Jako sam ponosan na njega i srećan zbog njegovih roditelja, zbog mog velikog prijatelja Ive Nakića„.