Danilović presrećan zbog odluka Jokića i Nakića

Reprezentacija 24. maj 201913:44 > 13:53
SK

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović je veoma zadovoljan zbog odluke Nikole Jokića da zaigra za srpsku reprezentaciju na Svetskom prventsvu u Kini, a takođe je prokomentarisao i odluku Marija Nakića koji je rešio da ubuduće predstavlja Srbiju.

Posle završene NBA sezone Nikola Jokić je obelodanio u petak da će igrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kini. Igrač Denvera se tako vraća u srpski nacionalni tim posle tri godine i Igara u Rio de Žaneiru. 

Presrećan sam što će Nikola igrati za ovu generaciju reprezentativaca Srbije koja je zrela za najveće uspeh„, kaže Predrag Danilović.

Povezano

 On je takođe komentarisao za Blic i odluku Marija Nakića koji je odabrao da u budućnosti igra za Srbiju. Radi se o jednom od najperspektivnijih igrača Evrope godišta 2001. koji je trenutno član Reala. Mario je ove godine pomogao tom timu da osvoji juniorsku Evroligu i bio je MVP tog takmičenja.

Velika stvar za našu košarku i njenu budućnost je i pristanak Marija Nakića, jednog od najperspektivnijih momaka Evrope, sina mog bivšeg saigrača i prijatelja Ive i zaista se radujem“.