Obradović: Da promenimo čip!

ABA League 10. mar 202418:09 1 komentar
Željko Obradović
Giuseppe Cottini/Euroleague Basketball via Getty Images

Košarkaši Partizana doživeli su još jedan poraz u neizvesnoj završnici na evroligaškim gostovanjima i otežali sebi poziciju pred ključne bitke za doigravanje u elitnom evropskom takmičenju. Međutim, crno-bele istovremeno očekuje i veoma bitan duel u ABA ligi.

Šampion regionalnog takmičenja gostuje Borcu, timu u kojem je trener Partizana Željko Obradović svojevremeno počeo igračku karijeru. Duel u Čačku na programu je u ponedeljak od 19 časova.

Partizan:

“Treba da promenimo čip, da se vratimo ABA ligi u ovom ritmu utakmica. Borac je pokazao mnogo puta da igra dobro, pre svega u Čačku. Moramo sa apsolutno najvećom koncentracijom da igramo utakmicu ukoliko želimo pozitivan rezultat”, rekao je Željko Obradović za zvanični sajt kluba.

O duelu sa timom Dejana Mijatovića govorio je i krilni centar Alen Smailagić.

“Borac je dobra ekipa. Imaju dobre igrače, a naročito dobro igraju kod kuće. Mi izlazimo iz teškog poraza. Moramo da suzbijemo redove, odigramo najkoncentrisanije i najjače moguće. Probaćemo da zaboravimo poraz iz Milana, da nastavimo dalje, najbolje što možemo do kraja sezone”, rekao je Smailagić.

U Evroligi Partizan ima skor 13-15 i nalazi se na desetom mestu tabele, a sledećeg četvrtka crno-beli gostuju Barseloni.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare