Stefan Jović: Bilo je ponuda Partizana i to u decembru

ABA League 30. avg 20229:49 18 komentara
Strasport

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde nije krio da je imao ponudu Partizana, i to u prošloj sezoni kad je crno-bele preuzeo Želimir Obradović.

Stefan Jović je jedan od plejmejkera čije ime navijači Crvene zvezde sa velikim ponosom izgovaraju. Rođeni Nišlija, ranije i reprezentativac Srbije, sa timom sa Malog Kalemegdana osvojio je tri titule u ABA ligi, tri puta je bio šampion Srbije, uz dva trofeja u Kupu Radivoja Koraća. 

Jović je bio gost u novom izdanju Podkasta sa Lukom i Kuzmom. U opširnom izlaganju, jedno od najzanimljivijih pitanja bilo je ono neizbežno, da li je za nekadašnjeg pleja Crvene zvezde bilo ponuda iz tabora večitog rivala Partizana. Stefan je odgovorio bez okolišanja. 

– Jeste, i to u decembru mesecu, sad. Bila je priča da li želim da o tome razgovaram ili ne, kazao sam da naravno ne želim – istakao je Jović, uz dodatak šta misli o prelascima iz jednog u drugi tabor večitih rivala: 

– Svako ima pravo na svoj izbor. Ako neko misli da je u tom trenutku to nešto najbolje za njega i za njegovu karijeru, onda u redu. Ja to nikad ne bih uradio. 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare