Vajda za SK: Pogrešno je sada upirati prstom

ATP 26. jun 202016:43 > 16:46
Julian Finney/Getty Images

Marjan Vajda, trener Novaka Đokovića, ističe za Sport klub da je Adria Tur bio prava ideja i da su poštovane preporuke Vlade.

Povezano

“Ideja organizovanja Adria Tura bila je dobra – očigledno, posle duge pauze na ATP turu, to je definitivno pomoglo igračima da se vrate na pravi put i da uživaju u tenisu u malo drugačijem konceptu. Svi učesnici došli su jer su mere Vlade popustile, te mere su svi poštovali, tako da je pogrešno upirati prstom (u organizatore) jer su definitivno poštovali instrukcije Vlade“, kaže Vajda za Sport klub u razgovoru sa našom novinarkom Marijom Sekulović.

Slovački trener, koji je sa Novakom od 2006. godine, nije u ovom trenutku želeo da se upušta dublje u to na kakav je tretman u medijima naišao najbolji teniser sveta.

“Sada je najvažnije da ostanemo mirni, a Noletu, Jeleni i svim učesnicima želim brz oporavak. Poslao sam Noletu i porodici mnogo podrške i pozitivne energije“, dodaje 55-godišnji trener.

Vajda je sa Đokovićem osvojio 17 Gren slem titula, a početkom godine u Melburnu je dao ekskluzivni intervju za Sport klub – pročitajte ga OVDE.