Ozbiljne optužbe: Saša je hteo da me uguši jastukom!

ATP 29. okt. 202013:19 > 13:22
Podeli:
Getty Images/Matthew Stockman

Nemački teniser Aleksandar Zverev optužen je za zlostavljanje od strane bivše devojke Olge Šaripove.

Šaripova je najpre na svom Instagram profilu obelodanila težak period kroz koji je prolazila, ali nije imenovala Zvereva.

Ipak, nešto kasnije sa njom je u kontakt stupio Championat.ru. U razgovoru za taj portal potvrdila je da je nemile scene proživljavala sa trenutno sedmim teniserom sveta.

Jednog dana šetala sam Njujorkom sa Dašom Medvedovom (suprugom Danila Medvedeva). Malo smo zakasnili u hotel, a Saša se naljutio zbog toga. Posvađali smo se. Kao što sam napisala na Instagramu, pokušao je da me uguši jastukom, zavrnuo mi je ruke. Probala sam da pobegnem iz sobe, ali mi nije dozvolio. Na kraju sam uspela da se oslobodim i pobegnem„, rekla je Šaripova za Championat i nastavila:

Pronašao me je dole, u holu. Probali smo da pričamo, ali sam znala da od toga nema ništa. Pokušavala sam da odem, ali me je on gurao u zid i rekao da nemam gde. Govorio mi je da nikoga nije briga za mene i za to što mi radi. Na sreću, naišli su neki ljudi i ja sam uz njih pobegla na ulicu. Bila sam sama. Dobro je što sam imala telefon kod sebe, pa sam pozvala prijatelja da dođe. To nije bio prvi put da radi takve stvari, ali jeste bilo najgori„.

https://twitter.com/championat/status/1321696100970074112

Zverev se za sada nije oglasio, a nema ni informacija ni da li će se povodom svega sprovesti detaljnija istraga.

Bez obzira na to, može se naslutiti kakvi dani čekaju 23-godišnjeg Nemca…