Halep i Kerber odustale od Indijan Velsa

Podeli:
Francois Nel/Getty Images

Nekadašnje najbolje teniserke sveta Simona Halep i Anđelika Kerber neće igrati na turniru u Indijan Velsu pošto se nisu oporavile od povreda.

Halepova, koja je prošlog meseca osvojila titulu u Dubaiju, bila je šampionka u Kaliforniji pre pet godina. Rumunska teniserka i dalje ima problem sa povredom stopala.

Neverovatno sam razočarana što moram da se povučem iz Indijan Velsa. Nažalost, povreda stopala koju sam zadobila pre Dubaija me i dalje muči i nisam uspela da se oporavim da bih otputovala u Indijan Vels”, rekla je Halepova.


Kerberova, osvajačica tri Gren slem titule, nije se oporavila od povrede noge, a pored turnira u Indijan Velsu propustiće i onaj u Majamiju, koji sledi potom.

Moje strpljenje je na testu ovih dana, pošto se i dalje oporavljam od povrede noge”, rekla je Nemica, koja je prošle godine u finalu u Kaliforniji poražena od Bjanke Andresku iz Kanade, “Nadala sam se da ću biti spremna za predstojeće turnire u Indijan Velsu i Majamiju, ali me je lekarski tim posavetovao da se još malo odmorim”.


Turnir u Indijan Velsu počinje u drugoj polovini naredne nedelje i moći ćete da ga pratite na kanalima Sport Kluba.