Marija Vuković državni rekord posvetila majci

ASCG

Državni i lični rekord u dvoranskim uslovima, koji je postavila na mitingu u Češkoj, Marija Vuković posvetila je majci, uz poruku da treba da se bori i nadu da će biti zdrava.

Marija je uoči šampionata Balkana i Svetskog prvenstva u Beogradu, na mitingu u Češkoj, letela preko  195 centimetara, dva više od rekorda koji je bio u njenom vlasništu.

“Već na drugom takmičenju u dvoranskim uslovima ove godine ostvarila sam lični i državni rekord. Nisam očekivali ovakav rezultat, iako sam u dobroj formi, a ono što me raduje je činjenica da mogu još bolje”, naglasio je Marija Vuković, pa nastavila:

Andy Lyons/Getty Images for IAAF

“Atmosfera na mitingu je bila odlična, imala sam motiv više da skačem za mamu i da joj pokažem da treba da se bori, da joj pošaljem svu svoju ljubav i energiju. Nadam se da će biti dobro i da će biti zdrava. Očekuje me nekoliko mitinga pred Balkansko i Svetsko prvenstvo, prioritetna takmičenja, a verujem da će i rezultati biti na istom nivou ili bolji u period koji sledi”.

Bez ikakve dileme, najveće iskušenje u periodu koji sledi, Mariju Vuković, očekuje u martu kada je na program Svetsko prenstvo u dvorani, a domaćin planetarne smotre je Beograd.

 

Komentari

Vaš komentar