Sinančević: Dokazao sam da sam među najboljima na svetu

Podeli:
Guliver

Već tri godine sam među najboljim bacačima kugle na svetu, a srebrna medalja na Evropskom prvenstvu je kruna dosadašnjeg rada. Očekujem još bolje reuzultate narednih godina, poručio je srpski atletičar Armin Sinančević.

Sinančević je prvak Balkana i pobednik Mediteranskih igara, a osvojio je zlato i na MOSI igrama u Novoj Varoši. Prošle godine bio je sedmi na Olimpijskim igrama u Tokiju. 

Povezano

„Gde god sam se pojavio postavio sam rekord šampionata – Balkanskih igara, Mediteranskih igara, MOSI. U Minhenu sam osvojio evropsko srebro, borio sam se do kraja za zlato i mislim da sam na pravi način predstavio sebe i svoju zemlju“, rekao je Sinančević. 

Sada mu sledi finale Dijamantske lige u Cirihu, a naredne godine Evropsko dvoransko i Svetsko prvenstvo na otvorenom. 

„Dokazao sam da sam jedan od boljih bacača na svetu i na svakom takmičenju ću ići da ostvarim sto bolji rezultat. Nije uvek lako, ali trudim se da prevaziđem te momente i budem što bolji“. 

Sinančević je otkrio i da mu je posebno drago što je na MOSI igrama osvojio zlato za rodno Prijepolje. 

„Nisam imao veliku podršku lokalne samouprave, ali sam nastupao za moj grad, pobedio i značajno popravio rekord Igara“, istakao je atletičar Crvene zvezde, kako kaže ponosni član najboljeg kluba u Srbiji. 

 

Komentari

Vaš komentar