Pavloviću drugo mesto u Austriji

Automoto ostale vesti 9. apr 201722:37 > 22:43
Podeli:
Lucas Pripfl/PR tim Miloša Pavlovića

Srpski automobilista Miloš Pavlović, zvanični vozač Lamborginija, koji brani boje Graser rejsinga, bio je uspešan i na svojoj trećoj ovogodišnjoj trci izdržljivosti.

Posle nastupa na 24 časa Dajtone, zatim i „12 časova Muđela“ gde se popeo na postolje, Pavlović je na trci 12 časova Red Bula stigao do novih pehara.

Posada u sastavu Pavlović/Lenc/Inajhen/Pampanini je osvojila drugo mesto u generalnom plasmanu, ali je i pobedila u svojoj klasi na stazi „Red Bul ring“. Na trci su trijumfovali vozači Herbert Motorsporta Aleman, Renauer i Renauer.

Jako sam zadovoljan drugim mestom u Austriji. Biti na podijumu je uvek lepo, ali u trkama izdržljivosti taj osećaj je uvek slađi. Ako nastavimo da radimo kao ovog vikenda, verujem da možemo da se borimo i za pobede u narednim trkama“, rekao je Pavlović.

Zanimljivo je da se Pavlović nije pojavio na pobedničkom postolju pošto u trenutku dok su njegove klupske kolege slavile uz šampanjac, on je već bio u avionu za Maleziju. Srpski automobilista je od strane Lamborginija delegiran da se pojavi na stazi „Sepang“ tokom trkačkog vikenda na tamošnjim trkama izdržljivosti u kojima učestvuju ekipe sa automobilima italijanske fabrike.