Srpski automobilista na "Festivalu brzine"

Podeli:
PR tim Miloš Pavlović

Automobilista Miloš Pavlović prvi je srpski automobilista koji je dobio čast da se pojavi na jednoj od najvećih svetskih automobilskih smotri "Goodwood festival od Speed".

Fabrički vozač Lamborginija pojaviće se među ostalim zvezdama automobilskog sporta kao izaslanik italijanske kompanije, koja će ove godine tokom četiri dana programa, predstaviti nekoliko svojih nanovijih modela i konceptnih automobila.

Veoma sam srećan što sam dobio priliku da učestvujem na ovogodišnjem Festivalu brzine. Zahvaljujem se Lamborginiju što su mi pružili tu priliku i što ću biti jedan od vozača, koji će ih predstavljati„, rekao je Pavlović.

Posebna draž Miloševog prvog pojavljivanja na Gudvudu je činjenica da se smotra ove godine održava u slavljeničkoj atmosferi, s obzirom da “Festival brzine” obeležava četvrt veka od održavanja prvog skupa, 1993. godine.

Od tad do danas, promenilo se mnogo toga u svetu automobilske industrije, a Gudvud je prerastao u veoma važan događaj u kalendaru svih proizvođača, koji se u poslednje vreme odlučuju da čak neki modeli imaju svetske premijere na događaju koji se objašnjava kao “najveći praznik kulture automobilizma i auto-sporta” i “najveće okupljanje izuzetnih vozila iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti”.