Uspešan prvi vikend za Pavlovića u Mizanu

Podeli:
Foto: Speedy

Srpki automobilista Miloš Pavlović započeo je novu sezonu u Lamborghini Super Trofeo sa dva podijuma u Mizanu, jednom pobedom i trećim mestom, posle čega je vodeći u generalnom plasmanu.

Posle pobede prvog dana u Mizanu, drugog u tandemu sa Meksikancem Raulom Guzmanom u Target Rejsingu došao je do trećeg mesta i time na dobar način započeo novu sezonu.

Veoma sam zadovoljan što se vraćam kući sa prvim mestom u šampionatu! Uspeli smo da pobedimo na trci u subotu, što je jedna od najdramatičnijih trka koju sam imao u karijeri! Ponosan sam na sam ishod trke i kako smo uspeli da dođemo do pobede, s obzirom da smo startovali sa 6. pozicije. Trku u nedelju završili smo treći, pa mogu da kažem da su dva podijuma odličan rezultat. Sad imamo “materijala”, podatke o automobilu, sa kojima možemo da radimo i krenemo da poboljšavamo stvari. Sledeća trka je na Nirburgringu početkom septembra, tako da imamo vremena da popravimo neke stvari i da se spremimo još bolje, kako bismo nastavili uspešan pohod ka ovogodišnjoj tituli. Veliko hvala “Target rejsingu” na poverenju i, kao i uvek, daću sve od sebe da ostvarim što bolje rezultate – rekao je Pavlović.

Sledeća runda u Lamborghini Super Trofeo vozi se 5. i 6. septembra na nemačkoj stazi Nirburgring.