Sainc: Prerano je da brinem zbog prelaska u Ferari

Formula 1 17. jul. 202011:23 > 11:27
Podeli:
Laurent Charniaux/Pool via Getty Images

Karlos Sainc je pred Veliku nagradu Mađarske dobio pitanje novinara da li je možda već sada zažalio zbog prelaska u Ferari koji mu sleduje naredne sezone. Španac je trenutno u Meklarenu koji deluje da ima mnogo spremniji automobil od Ferarija.

Ferari je na dva trkačka vikenda u Austriji uspeo da dođe do drugog mesta i to velikom srećom, dok su oba vozača Meklarena Karlos Sainc i Lando Noris imali fantastične rezultate. Takođe Meklarenov bolid je osetno brži, pa Karlosa Juniora već pitaju da li se kaje zbog toga što je za 2021. već dogovorio prelazak u Ferari.

Povezano

 „Osećam da nije pravo vreme da se odgovara na to pitanje. Mislim da je prerano. Treba da budemo strpljivi. Videli ste jasno kako bolid može da se promeni od jedne godine do sledeće, videli ste šta je Rejsing Point uradio i koliko Ferari može da se promeni„, rekao je Karlos Sainc.

Formula 1 nikada ne staje i to je dobra stvar i nisam zabrinut zbog toga šta se dešava u ovoj sezoni jer to može da se promeni. Zato se fokusiram na Meklaren. Sto puta sam rekao da mi je glavni cilj ove godine da uradim najbolje što mogu u Meklarenu i onda da se fokusiram na Ferari„, dodao je mladi Španac.