Hamilton hoće da češće radi od kuće

Formula 1 19. nov. 202014:40 > 14:45
Podeli:
Pool via REUTERS/Clive Mason

U 2020. godini je Luis Hamilton izgleda često imao sastanke putem aplikacije Zum, pa mu se tako osladilo da ne mora da izlazi iz kreveta i pidžame i da bude pored svog psa. Britanac bi u svom novom ugovoru upravo mogao da dobije klauzulu rada od kuće.

U narednim sedmicama bi trebalo očekivati da Luis Hamilton i Mercedes dođu konačno do dogovora oko novog ugovora. U njemu bi mogle da postoje neobične klauzule, a jedna od njih je i rad od kuće.

Povezano

 „Voleo bih da ostanem u Mercedes jer se ovde i dalje osećam mlado. Imam energije i imam glad. Ova godina je pokazala da možeš da radiš od kuće. Siguran sam da će biti mnogo Zum sastanaka u ugovoru što bi značilo da ne moram da letim toliko. Vreme sa prijateljima i porodicom je vano. Ako bismo počeli sa putovanjima, želim da to vreme provedem sa porodicom i da napravimo uspomene i da slavimo samo to što smo zajedno. Ove godine nisam mogao da ih vidim i to mi je bilo najteže„, kazao je Luis Hamilton.

Inače tokom Velike nagrade Turske je šef Mercedesa Toto Volf rekao kako će ugovor sa Hamiltonom verovatno biti potpisan tek posle poslednje trke u Abu Dabiju. Hamilton je u Istanbulu overio osmu titulu šampiona Formule 1 i tako se izjednačio sa Mihaelom Šumaherom.