Alonso: Kažeš nešto o Britancu i mediji se odmah uključe

Formula 1 1. sep 202214:1310 komentara
Podeli:
REUTERS/Piroschka Van De Wouw

Fernando Alonso je tokom Velike nagrade Belgije nazvao Luisa Hamiltona "idiotom", a taj sukob za koji je Britanac evidentno bio kriv izazvao je veliko angažovanje medija. Španac nije zadovoljan kako su mediji reagovali u svemu tome.

Alonso se izvinio zbog toga što je Hamiltona nazvao „idiotom koji zna da vozi samo kada je na čelu“. Posle udesa je Alonso inače nastavio trku dok je Hamilton uz velike bolove morao da odustane, ali je Luis bio kriv za to što se dogodilo. Izvinio se i on zbog neopreznosti, izvinio se Fernando zbog reči koje je uputio putem radio veze, ali mediji nisu prestali.

„Moji komentari su postali velika stvar, tako da pre svega to je Luis, legenda i šampion našeg vremena i kada kažeš nešto, izvinjavam se što ovo ponavljam, o britanskom vozaču odmah se mediji uključuju kao nikad pre. Mnogo je stvari rečeno o Peresu, Sainsu, meni… kada kažeš nešto latinskom vozaču to je pre neka zabava. Kada kažeš nešto drugima onda je to ozbiljnije“, rekao je Fernando Alonso pred Veliku nagradu Holandije.

„Svakako sam se izvinio, ne milsim o tome šta sam rekao u tom trenutku kada govorim. Ne mislim da ima mnogo krivice jer u tom trenutku, incident u prvom krugu, bili smo svi blizu. U tom trenutku sam bio pod adrenalinom, borio sam se konačno za pozicije na vrhu i to me je nateralo da to kažem. To je bio trkački incident po mom mišljenju. Kada kažeš nešto na radiju u trenutku misliš da pričaš samo sa svojim ljudima iz tima“, kaže Alonso.

Komentari

Vaš komentar