Baton: Sains će se približiti Lekleru jer je on kao inženjer

Formula 1 3. apr. 202111:004 komentara
Podeli:
Karlos Sains
COLOMBO IMAGES FIA Pool via HOCH ZWEI

Karlos Sains je u Bahreinu na prvoj trci šampionata Formule 1 završio na osmom mestu, dok je prvi vozač Ferarija Šarl Lekler bio šesti. Nekadašnji svetski šampion Dženson Baton je mišljenja da će se ova razlika između Monegašanina i Španca vremenom smanjivati.

Prvi trkački vikend u novom timu nije loše protekao za Karlosa Sainsa. Nekadašnji vozač Toro Rosa i Meklarena je bio osmi, a nije nemoguće da će u budućnosti imati i bolje rezultate. Nekadašnji svetski šampion Dženson Baton veruje u Karlosa i kaže da će biti bliži Lekleru.

Pričao sam sa inženjerima iz Meklarena i oni kažu da je Sains maltene inženjer. to je sjajno naravno jer on ne dozvoljava da ga savladaju emocije kada se radi o tome šta je moguće sa bolidom. On ne prelazi granicu kada vozi i to smo videli kroz vikend u Bahreinu. On je pametan momak, tako da Ferari bi mogao da ima veliki duet vozača u svom timu„, kazao je Dženson Baton za Skaj.

Pol Di Resta smatra da će Lekler i Sains biti motiv jedan drugom.

Ferari ima dva mlada vozača koji su sigurno na vrhu. Guraće jedan drugog kao što su javno rekli. Zanima me da vidim kako će se nositi i koliko će uspeti da narpeduju i da se razvijaju„, rekao je Di Resta.

Komentari

Vaš komentar