Botas i Rasel o mestu u Mercedesu: Nema nikakvih vesti

Formula 1 26. avg. 202114:301 komentar
Podeli:
George Russell, Valtteri Bottas
xpbimages.com XPB Images FIA Pool via HOCH ZWEI

Što se tiče Mercedesa zna se ko će biti prvi vozač u narednoj sezoni. Jedino se ne zna ko će deliti garažu sa Luisom Hamiltonom i za tu poziciju postoje dva kandidata. Baš su oni pred Veliku nagradu Belgije delili prostoriju u kojoj je bila konferencija za medije pred trku u Spa-Frankoršampu.

Već dve godine je jasno da je Džordž Rasel naredni čovek koji će sesti u Mercedesov bolid. Britanac je čak imao i kratko priliku da vozi za taj tim prošle godine kada je Luis Hamilton imao koronu, a izvesno je da će on zameniti Valterija Botasa. Jedino je pitanje kada će se to desiti.

Mercedes je najavio da će se pitanje drugog vozača ovog tima rešiti tokom jeseni. Ipak pred Veliku nagradu Belgije nema novih informacija.

VESTI IZ F1

Nema vesti koje bih podelio sa vama. Možda znam nešto, možda ne znam. Ali kao što rekoh, nema vesti koje bih podelio sa vama. Nemam razloga da objašnjavam zašto je tako. Isto važi i za mene i za Džordža. Imamo ovde posao i nema vesti i fokusiramo se na trkanje i na to da uzmemo najveći broj bodova za timove za koje se trkamo„, kazao je Valteri Botas pred VN Belgije.

Rasel takođe ne veruje ni da će biti nekih objava pred Veliku nagradu Holandije u Zandvortu.

Nema vesti koje bih podelio sa vama. Postojale su priče tokom letnje pauze, ali nema ničeg što bismo objavili ovog vikenda. Sledećeg vikenda isto iskreno. Nema problema, treba da uradimo stvari kako treba i to je bitnije nego da ih uradimo na brzinu, da tako kažem„, rekao je Džordž Rasel.

Džordž Rasel je dodao da su i on i Valteri Botas veoma srećni zbog toga što Mercedes birne o njima i što im veruje. Valteri je takođe rekao da se oseća dobro i da namerava da se fokusira na vikend koji sledi.

 

Komentari

Vaš komentar