Britanci i NFL: Intervjuisali košarkaša misleći da je Mahoms

Formula 1 10. maj. 202212:30 > 12:384 komentara
Podeli:
Paolo Bankero
xScottxKinserx via Guliver

U Velikoj Britaniji šampionat Formule 1 uživa veliku popularnost i trke izazivaju veliku pažnju gledalaca, naročito nakon dugogodišnje domoinacije Luisa Hamiltona. Međutim, NFL je i dalje daleko manje popularan u ovoj ostrvskoj državi u poređenju sa SAD, a to je dokazano i u direktnom prenosu trke za Veliku nagradu Majamija, koji je emitovan u Britaniji.

Prvo izdanje trke na stazi u Majamiju održano je prethodnog vikenda, a popularni voditelj i nekadašnji vozač F1 Martin Brandl radio je kao izveštač sa lica mesta.

VN Majamija:

Između ostalog, intervjuisao je i poznate ličnosti iz sveta sporta i šoubiznisa, a u jednom trenutku želeo je da uzme izjavu i od NFL superzvezde – kvoterbeka Kanas Siti Čifsa Patrika Mahomsa.

Ipak, došlo je do nesporazuma – umesto Mahomsa, 62-godišnji Britanac se obratio košarkašu Paolu Bankeru, studentu slavnog univerziteta Djuk.

„Sjajno je biti na trci Formule 1, ovo mi je prvi put. Pravi spektakl, neverovatno je videti vozače kako su koncentrisani pred nastup“, izjavio je 19-godišnji američki košarkaš italijanskog porekla.

„Dobro, ovo nije Patrik Mahoms. Zato me je i ignorisao na početku kada sam mu se obraćao“, rekao je polurazočarano britanski novinar.

Komentari

Vaš komentar