Domenikali: Ne znam da li će Hamilton potpisati

Formula 1 21. jan 202113:515 komentara
Podeli:
Mirco Lazzari gp/Getty Images

Stefano Domenikali, izvršni direktor Formule 1, ističe da ne zna da li će Luis Hamilton potpisati novi ugovor sa ekipom Mercedesa.

Razgovarao sam sa Luisom tokom Novogodišnjih i Božićnih praznika. Znam samo da se sprema za novu sezonu. Nije mi rekao da li će ili neće obnoviti saradnju sa Mercedesom“, istakao je Domenikali.

povezane vesti

Hamilton se po ovom pitanju još nije izjasnio, dok u Mercedesu veruje da će doći do dogovora i da će Luis biti deo tima na testiranjima u Bahreinu od 12. do 14. marta. I Domenikali misli da je mnogo veća verovatnoća da će Britanac ostati deo najbržeg karavana.

Ima neverovatnu priliku da ispiše istoriju ne samo našeg, već sporta u celini. Osvojio je sedam titula, osmom bi sebe doveo u neku drugu dimenziju. Očekujem zbog toga da će sve biti vrlo brzo poznato i da ćemo uživati u Luisovoj vožnji i sledeće godine“, kaže Domenikali.

Prvi čovek Formule 1 ističe da karavan na okupu ima neverovatnu grupu mladih vozača.

Oni su naša budućnost i centar oko koga se sve vrti. Mislim da u nekoliko prethodnih decenija nismo imali toliko talenata, koliko ih imamo sada. Očekujem da će iz sezone u sezonu takmičenje biti sve zanimljivije“, rekao je Domenikali.

Komentari

Vaš komentar