Ferstapen: Obećavajući start, ali ništa ne garantuje

Formula 1 21. apr. 20219:5710 komentara
Podeli:
Mark Thompson/Getty Images

Maks Ferstapen odlično je počeo sezonu u Formuli 1. Holanđanin u bolidu Red Bula bio je drugi u Bahreinu, dok je u Imoli pobedio.

Trenutno je drugi u generalnom plasmanu sa 43 boda. Samo bod više ima aktuelni šampion Luis Hamilton. Očekuje se da će dva asa do samog kraja voditi borbu za titulu.

povezane vesti

Duga je sezona. Moramo da nastavimo mnogo da radimo. Zadovoljan sam urađenim do sada, ali ključno je da se ne zaustavimo i mislimo da smo nešto uradili. Samo stalni napredak može da nas dovede tamo gde želimo da budemo“, izjavio je Ferstapen.

Red Bul je pokazao da je napravio bolid, koji ima performanse dovoljno dobre da se nosi sa Mercedesom, koji je godinama dominantan u najbržem karavanu.

Odlično je kada imaš mogućnost da se boriš protiv Hamiltona. Vezali smo dve dobre trke. Start je stvarno obećavajući, ali ništa ne garantuje ako ne nastavimo u istom tempu. Nema opuštanja“, izjavio je Ferstapen.

Naredna trka u šampionatu vozi se 2. maja za Veliku nagradu Portugala. Sva dešavanja vezana za Formulu 1 možete da pratite na kanalima Sport kluba.

Komentari

Vaš komentar