„Nadam se da ću uskoro moći da odgovaram na poruke“

Formula 1 29. nov 202020:44 > 21:21
Charles Coates/Getty Images

Nakon strahovitog udesa koji je doživeo u nedelju na trci u Bahreinu Roman Grožan je dobro.

Šef Hasa Ganter Štajner rekao je da se nakon udesa Roman Grožan oseća dobro i da nema nikakvih preloma, ali da će iz predostrožnosti noć provesti u bolnici.

„Srećni smo što je sve završeno. Najvažnije od svega je da je Roman dobro. Razgovarao sam sa njim telefonom, svestan je. Ostaće u bolnici preko noći. On sam mi je rekao da se oseća dobro, da nema nikakvih preloma. Ima zavoje na rukama i zglobovima zbog opekotina, ali sem toga nema većih povreda. Srećom ostalo je na tome“, rekao je za Skaj sport Štajner.

„Nakon lekarske procene, odlučeno je da će Roman Grožan ostati u blonici tokom noći kako bi dobio tretman zbog opekotina koje je zadobio na obe ruke. Svi rendgenski snimci pokazuju da nema preloma. Kada budemo imali nove informacije objavićemo ih“, naveli su iz Hasa u kratkom saopštenju.

Na svom Instagramu oglasio se i sam Grožan:

„Zdravo svima, samo želim da kažem da sam dobro. Hvala vam na porukama. Pre nekoliko godina nisam bio pristalica oreola, sada verujem da je to sjajna stvar i bez toga ne bih bio ovde i ne bih mogao da pričam sa vama. Hvala svima, nadam se da ću uskoro moći i da vam pišem kako bih vam rekao šta se dešava“, poručio je vozač Hasa.

Komentari

Vaš komentar