Has ne namerava da otpusti Mazepina

Formula 1 23. dec. 202015:101 komentar
Podeli:
Nikita Mazepin
Bryn Lennon/Getty Images

Mladi ruski vozač Nikita Mazepin treba da debituje naredne godine u Formuli 1 kao vozač Hasa. Ipak njegova istorija lošeg ponašanja mu opšte ne ide na ruku, a posle nedavnog skandala na društvenim mrežama američka ekipa trpi pritiske da otpusti Rusa.

Tim Hasa je u saopštenju poručio da Nikita Mazepin ostaje u planovima ove ekipe za 2021. godinu i da su se već pozabavili Nikitinim ponašanjem na društvenim mrežama. Podsetimo on je objavio video na Instagramu kako hvata jednu ženu za grudi, a Has je odmah taj čin nazvao „odvratnim“.

Na društvenim mrežama i u javnosti je veliki pritisak da Mazepin izgubi mesto u Hasu.

POVEZANE VESTI

Has želi da potvrdi da će Nikita i Mik Šumaher činiti vozački dvojac ekipe u 2021. godini. U prethodnom sapštenju je tim obavestio javnost šta misli o Mazepinovim potezima i time smo se pozabavili unutar tima i nikakvi dalji komentari neće postojati„, stoji u saopštenju američke ekipe.

Formula 1 je ranije podržala Has u načinu na koji su se ophodili u čitavoj situaciji.

Skandal koji je Nikita napravio na društvenim mrežama pokazuje da Formula 1 dobija „nestašnog“, možda bolje reći i „nevaspitanog“ momka što sigurno neće ići na ruku imidžu najbržeg cirkusa na svetu. Mazepin je i iz nižih kategorija poznat kao „prljav vozač koji ne preza ni od čega“ i koji je često dobijao kazne. Mazepina će uz sve to pratiti i činjenica da mu je otac bogati ruski biznimsen što je svakako razlog više da dobije mesto u 2021. godini.

Komentari

Vaš komentar